Η αλήθεια είναι ότι η ανέλπιστη και αδικαιολόγητη ισοπαλία μέσα στο σπίτι μας στην πρώτη αγωνιστική από τον Οθέλλο μας πλήγωσε.

Και μας πλήγωσε ακόμα περισσότερο όταν χθες είδαμε τις νίκες των αντιπάλων μας.

Δικαιολογίες για την εμφάνιση της ομάδας μας το περασμένο Σάββατο δεν υπάρχουν.  Είμασταν ανέτοιμοι. Ψυχολογικά και τακτικά.  Και οι δηλώσεις του προπονητή μας μετά το τέλος του παιχνιδιού ήταν τουλάχιστον άτυχες.  Προσπάθησε να καλύψει τους ποδοσφαιριστές του (και όχι μόνο), αλλά είμαστε ο Απόλλωνας.  Σε αντίθεση με τον Φανούριο που με τις δηλώσεις του αποτύπωσε την πραγματικότητα.

Σίγουρα ο Μπογκτάν το έχει.  Το απέδειξε πέρσι σε δυσκολότερες συνθήκες.  Σίγουρα θα βρει τη λύση.  Προσωπικά, ο Απόλλωνας του τελευταίου εικοσαλέπτου του αγώνα, μου άφησε ελπίδες.  Επειδή με αυτούς που αγωνίστηκαν σε εκείνο το διάστημα και με αυτούς που αναμένονται να ετοιμαστούν, αισθάνομαι ότι τα πράγματα θα καλυτερέψουν.

Και επιβάλλεται να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας, αρχής γενομένης από τον επόμενο αγώνα.

Θα πρέπει όλοι να ηρεμήσουν, να δουλέψουν ψύχραιμα τόσο κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, όσο και κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Μουρμούρα από τον κόσμο εννοείται ότι υπάρχει και δικαιολογημένα.  Όμως θέλουμε να πιστεύουμε ότι ήταν απλώς ένα στραβοπάτημα, ένα σκουντούφλημα και πλέον θα δούμε στο γήπεδο αυτό που όλοι περιμένουμε.

Κριτική δεν θα κάνουμε από τώρα.  Δεν υπάρχει άλλωστε κανένα όφελος επί του παρόντος.

Το όφελος θα προκύψει όταν παραμείνουμε όλοι ενωμένοι, δίπλα στην ομάδα (ποδοσφαιριστές, προπονητή, διοίκηση), γιατί έτσι εμείς (ο κόσμος) θα έχουμε κάνει το καθήκον μας.

Αυτό πρέπει να το αισθανθούν όλοι από σήμερα.  Άλλωστε ο στόχος είναι κοινός. Πρωτάθλημα. Ναι πρωτάθλημα. Αυτό θέλουμε. Δεν χάθηκε ο στόχος επειδή φέραμε μια ανέλπιστη ισοπαλία. Εμείς το πιστεύουμε.

Μένει να το πιστέψουν και οι πρωταγωνιστές.  θα τους βοηθήσουμε να το πιστέψουν με τη φωνή μας, με την ψυχή μας.

Αναμένουμε λοιπόν στον ερχόμενο αγώνα να δούμε στο γήπεδο ψυχραιμία (ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ), δύναμη και πάθος.

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Pos Team Pl SD Pts
1. ΑΠΟΕΛ 26 +38 59
2. ΑΡΗΣ 26 +32 56
3. ΑΕΚ 26 +18 52
4. ΠΑΦΟΣ FC 26 +28 50
5. ΟΜΟΝΟΙΑ 26 +19 49
6. ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ 25 +13 44
Template Settings

Color

For each color, the params below will be given default values
Blue Oranges Red

Body

Background Color
Text Color

Header

Background Color

Spotlight3

Background Color

Spotlight4

Background Color

Spotlight5

Background Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction