Ανακοινώθηκε μετά από αρκετό καιρό, το Σάββατο, από την Ράτζα Καζαμπλάνκα, ο Αιγύπτιος διεθνής Αμρ Ουάρντα και παρουσιάστηκε επίσημα από τους "πράσινους" με μεγάλο ενθουσιασμό.

Μετά την αποχώρησή του από την ομάδα μας, ο 29χρονος μέσος υπέγραψε διετής συμβόλαιο με τους πράσινους της Καζαμπλάνγκα. Κατά τις πρώτες του δηλώσεις, ο Ουάρντα διαβεβαίωσε ότι είχε επιλέξει την ομάδα λόγωτου πάθους που την διακατέχει  και για να βοηθήσει την ομάδα να επαναδιεκδικήσει τη θέση της ανάμεσα στους μεγάλους της Αφρικής.

Η Μαροκκινή ομάδα παρά τα οικονομικά προβλήματα που έχει λόγω ωφειλών προς πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας κατάφερε να ολοκληρώσει μια σπουδαία μεταγραφή η οποία θα προσδώσει ποιότητα στο σύνολο.

Στην πρώτη του δήλωση στα ΜΜΕ του συλλόγου, ο Αιγύπτιος διεθνής είπε ότι η επιλογή της Raja Casablanca υποκινήθηκε από την ιστορία του συλλόγου και το πάθος που τον περιβάλλει. «Είμαι χαρούμενος που μπαίνω στη Ράτζα, που είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Αφρική, με τους καλύτερους οπαδούς στον κόσμο. Είχα αρκετές προτάσεις από την Τουρκία και την Ισπανία, αλλά προτίμησα τη Ράτζα, χωρίς καν να σκέφτομαι το οικονομικό κομμάτι», είπε ο Αιγύπτιος παίκτης.

Η απουσία της Ράτζα από την ηπειρωτική σκηνή την επόμενη σεζόν δεν φαίνεται να ενοχλεί τον Ουάρντα. Ο τελευταίος εκτίμησε ότι όλοι οι μεγάλοι σύλλογοι περνούν περιόδους χαλάρωσης. «Ξέρω ότι ο Ράτζα δεν θα συμμετάσχει στα Κύπελλα Αφρικής την επόμενη σεζόν, αλλά αυτά είναι πράγματα που συμβαίνουν στους καλύτερους συλλόγους στον κόσμο. Ο Ράτζα παραμένει ένας μεγάλος σύλλογος, που αξίζει να επιστρέψει στη φυσική του θέση»

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Pos Team Pl SD Pts
1. ΑΠΟΕΛ 26 +38 59
2. ΑΡΗΣ 26 +32 56
3. ΑΕΚ 26 +18 52
4. ΠΑΦΟΣ FC 26 +28 50
5. ΟΜΟΝΟΙΑ 26 +19 49
6. ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ 25 +13 44
Template Settings

Color

For each color, the params below will be given default values
Blue Oranges Red

Body

Background Color
Text Color

Header

Background Color

Spotlight3

Background Color

Spotlight4

Background Color

Spotlight5

Background Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction