Πατήσαμε την «μπανανόφλουδα» του Οθέλλου και έτσι η ομάδα μας έμεινε στο 1-1 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και απώλεσε δύο βάθους. Ένα αποτέλεσμα το οποίο φυσιολογικά φέρνει προβληματισμό και απογοήτευση σε όλα το φάσμα της ομάδας.

Οι ποδοσφαιριστές μας παρουσίασαν αρκετά θέματα στην δημιουργία και παρά το γρήγορο γκολ που πέτυχαν στο 17’, δεν κατάφεραν να διαχειριστούν το υπέρ τους προβάδισμα με αποτέλεσμα ο Οθέλλος να φέρει στα ίσα το ματς στο 35ο λεπτό.

Εκεί που θα περίμενε κάνεις πως μετά το γκολ ο Απόλλωνας θα έβαζε μπρος τις «μηχανές» για να πάρει εκ νέου προβάδισμα, οι παίκτες του Αντόνε (με εξαίρεση τα τελευταία 20 λεπτά της αναμέτρησης), έδειχναν εκτός ρυθμού και γενικότερα δεν μπορούσαν να διασπάσουν την καλή αμυντική γραμμή του αντιπάλου.

Φυσικά αυτό δεν σημαίνει πως η ομάδα έμεινε απαθής αφού οι καλές ευκαιρίες των Πέρετζ και Αμπουραχίμι θα μπορούσαν κάλλιστα να μετουσιωθούν σε γκολ.

Όπως και να έχει, το μόνο που μπορούν να κάνουν από εδώ και πέρα στον Απόλλωνα είναι να κάνουν την αυτοκριτική τους, να εντοπίσουν τα λάθη και να βελτιωθούν με απώτερο σκοπό η ομάδα να κυνηγήσει τους στόχους της.

Είναι σημαντικό για την ομάδα μας να αφήσει πίσω τους την χθεσινή ισοπαλία και να δουν το επόμενο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος» (28/08). Οι τρεις βαθμοί κόντρα στους «ερυθρολεύκους» κρίνονται επιβεβλημένοι και το συγκρότημα του Αντόνε καλείται να παρουσιαστεί... αλλαγμένο.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Pos Team Pl SD Pts
1. ΑΠΟΕΛ 26 +38 59
2. ΑΡΗΣ 26 +32 56
3. ΑΕΚ 26 +18 52
4. ΠΑΦΟΣ FC 26 +28 50
5. ΟΜΟΝΟΙΑ 26 +19 49
6. ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ 25 +13 44
Template Settings

Color

For each color, the params below will be given default values
Blue Oranges Red

Body

Background Color
Text Color

Header

Background Color

Spotlight3

Background Color

Spotlight4

Background Color

Spotlight5

Background Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction