Επιτέλους νίκη μέσα στο Alpha Mega.

Νίκη και εισιτήριο πρόκρισης πήρε χθες η ομάδα μας απέναντι στη συμπολίτιδα, επικρατώντας με σκορ 3-1.

Δάφνες ποιότητας το χθεσινό παιχνίδι δεν διεκδικεί σε καμία περίπτωση, αλλά αυτό μπορεί να οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στον τρόπο παιχνιδιού του αντίπαλου.

Η δύναμη ήταν κυρίως ο παράγοντας που χαρακτηρίζει τον ψεσινό αγώνα, που εκεί οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας φάνηκε ότι μπορούσαν να αντεπεξέλθουν, χωρίς όμως να καταφεύγουν σε σκληρά μαρκαρίσματα όπως έκαναν σε αρκετές περιπτώσεις οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ.

Η ομάδα μας προσπάθησε κυρίως να αποφύγει τα λάθη που θα μπορούσαν να μας στοιχίσουν και μας στοίχισαν βαθμούς τη φετινή χρονιά, κάτι που πέτυχαν σε μεγάλο βαθμό.  Επιθετικά ήμασταν αρκετά δημιουργικοί, χωρίς ωστόσο να μπορούμε να στείλουμε τη μπάλα στο στόχο, αφού οι προσπάθειες των επιθετικών μας παρέμεναν ανολοκλήρωτες προϋποθέσεις.

Μέχρι το 41' όπου η μαγική ασίστ του Χάμπου βρήκε τον καθηγητή Βαλμπουενά, ο οποίος έγραψε το 1-0 κάνοντας το μάλιστα να φαίνεται εύκολο.

Στη συνέχεια η ομάδα μας ήταν καλύτερη και στο 84' ο Φιλιώτης ανατράπηκε στην περιοχή, αναγκάζοντας τον διαιτητή να καταλογίσει πέναλτυ για την ομάδα μας (μετά από υπόδειξη του VAR), αφού σπατάλησε πάρα πολύ χρόνο μελετώντας τη φάση στο VAR.  Το πέναλτυ εκτέλεσε άψογα ο Μάρκεζ  στο 90', ανεβάζοντας το σκορ στο 2-0.

Στο 91' οι αντίπαλοι κέρδισαν πέναλτυ για χέρι του Μαλεκκίδη, όπου μείωσαν προσωρινά σε 2-1 με την εκτέλεση του να πραγματοποιείται στο 94'.

Στο 95' ήρθε ένα εξαιρετικό γκολ και πάλι από τον Μάρκεζ, ένα γκολ που περιμέναμε από τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, όπου διεκδίκησε μια φαινομενικά χαμένη μπαλιά που προήλθε από τον Λέουβενμπερκ και ο Μάρκεζ κατάφερε να κλέψει την μπάλα μέσα από δύο αμυντικούς της ΑΕΛ, έφυγε με ταχύτητα προς την αντίπαλη εστία και με όμορφο πλασέ έγραψε πανηγυρικά το τελικό 3-1, πανηγυρίζοντας μάλιστα το γκολ του με ένα πολύ ιδιαίτερο τρόπο.

Εκείνο που μπορούμε να κρατήσουμε από τον χθεσινό αγώνα, πέραν βεβαίως από την τρίτη συνεχόμενη νίκη απέναντι στην ΑΕΛ, είναι η θέληση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας μέσα στο γήπεδο.

Πάνω σε αυτό θα πρέπει να χτίσει και ο κ.Ματσίν, επειδή την ερχόμενη Πέμπτη έχουμε να αντιμετωπίσουμε την ΑΕΚ για τη φάση των οκτώ του κυπέλλου, αυτή τη φορά με την παρουσία του κόσμου μας.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Pos Team Pl SD Pts
1. ΑΠΟΕΛ 26 +38 59
2. ΑΡΗΣ 26 +32 56
3. ΑΕΚ 26 +18 52
4. ΠΑΦΟΣ FC 26 +28 50
5. ΟΜΟΝΟΙΑ 26 +19 49
6. ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ 25 +13 44
Template Settings

Color

For each color, the params below will be given default values
Blue Oranges Red

Body

Background Color
Text Color

Header

Background Color

Spotlight3

Background Color

Spotlight4

Background Color

Spotlight5

Background Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction