Ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας, Φανούριος Κωνσταντίνου, παραχώρησε πριν από λίγο δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM, στην εκπομπή "Κάνε Παιχνίδι".

Πιο κάτω οι δηλώσεις τους.

Σχετικά με τον αποψινό αγώνα: «Σίγουρα περιμένουμε το παιχνίδι με αγωνία και ανυπομονησία. Μεγάλο παιχνίδι. Με παραδοσιακό αντίπαλο την ΑΕΛ.  Σε ενενήντα λεπτά τα πάντα μπορούν να συμβούν. Τα πάντα παίζουν ρόλο, πάθος, θέληση και πολύ ικανότητα. Είναι τα στοιχεία που σου δίνουν πλεονέκτημα έναντι του αντίπαλου. Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Γνωρίζουμε πως η αντίπαλη ομάδα έχει τον ίδιο στόχο με εμάς και τουλάχιστον ότι περνούσε από τα χέρια μας, όσον αφορά την προετοιμασία της ομάδας, το πράξαμε. Ευελπιστούμε ότι θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ο Απόλλωνας και θα προκριθεί».

Σχετικά με την απουσία του κόσμου: «Σίγουρα  υπάρχει έντονος παλμός στην πόλη, όμως θα ήταν δεκαπλάσιος αν ο κόσμος μπορούσε να πάει στο γήπεδο. Είναι λυπηρό τέτοια παιχνίδι να γίνονται μπροστά σε εκατό άτομα».

Σχετικά με το γεγονός ότι Απόλλωνας έχασε το πλεόνεκτημα του: «Δεν θα μπω σε αυτή τη διαδικασία, τα είπαμε πολλές φορές. Θεωρούμε πως δεν είναι δίκαιη αυτή η απόφαση, αλλά πρέπει να δούμε τι διακυβεύεται σήμερα στο γήπεδο. Αν ήταν η παρουσία του κόσμου να καθορίζει τα αποτελέσματα του Απόλλωνα θα ήμασταν στους διεκδικητές του τίτλου. Ο κόσμος έδωσε το παρών του, τον πληγώσαμε και έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία σήμερα. Με μια πρόκριση δεν σώζεται η χρονιά, ο Απόλλωνας για να είναι ικανοποιημένος πρέπει να πάει τελικό και να πάρει το κύπελλο. Σίγουρα παίρνει μορφή τελικού γιατί είναι μονός, αλλά αν περάσουμε θα είναι μια απλή πρόκριση. Ο Απόλλωνας είναι πολύ μεγάλη ομάδα, περνάει μια καμπή αγωνιστικά, αλλά θα επανέλθουμε. Γνωρίζουμε τι κάναμε λάθος, αυτή είναι η πραγματικότητα και με αυτή θα πορευτούμε. Είναι το πιο αμφίρροπο ντέρμπι στην Κύπρο. Είναι τέτοιο το γόητρο όπου πάντα εξισορροπούνται τα πλεονεκτήματα του αντιπάλου, εκατέρωθεν. Αυτός που θα βάλει πάθος, συγκέντρωση, λίγα λάθη, θα πάρει και την πρόκριση».

Ιατρικό δελτίο: «Σίγουρα εκτός Σιέλβικ, Πειμπέρνς, Μπαγκένγκα. Κάνουν ειδικό πρόγραμμα Γιούρσεβιτς και Κρμέντσικ και θεωρώ πως θα είναι στην αποστολή».

Γενικό σχόλιο για το ντέρμπι: «Το σωστό να μετρήσει η λογική, έχουμε συγγενής, φίλους κανένα αποτέλεσμα δεν είναι υπεράνω. Υπάρχει και ζωή μετά το σημερινό παιχνίδι. Εμείς ευελπιστούμε και έχουμε προετοιμαστεί για να πάρουμε την πρόκριση».

Για τη συμμετοχή στο δεύτερο γκρουπ: «Αν και εφόσον ο Απόλλωνας προκριθεί θα είναι μια ευκαιρία να προετοιμαστεί ενόψει της συνέχειας. Ο Απόλλωνας δεν τελειώνει και δεν αρχίζει σε ένα ματς των «16», όσο σημαντικό και να είναι. Γνωρίζουμε ότι η φετινή χρονιά δεν άρμοζε στο σύλλογο, άρα η παρουσία μας στο δεύτερο γκρουπ μας δίνει την ευκαιρία να κάνουμε τα πλάνα μας για την επόμενη σεζόν».

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Pos Team Pl SD Pts
1. ΑΠΟΕΛ 26 +38 59
2. ΑΡΗΣ 26 +32 56
3. ΑΕΚ 26 +18 52
4. ΠΑΦΟΣ FC 26 +28 50
5. ΟΜΟΝΟΙΑ 26 +19 49
6. ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ 25 +13 44
Template Settings

Color

For each color, the params below will be given default values
Blue Oranges Red

Body

Background Color
Text Color

Header

Background Color

Spotlight3

Background Color

Spotlight4

Background Color

Spotlight5

Background Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction