Στον Super Sport FM 104.0 και στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ»  μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας, Φανούριος Κωνσταντίνου, για την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην ομάδα. 

Τα όσα είπε πιο κάτω:

Μιλόγεβιτς: «Είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος. Δυστυχώς κάποιες φορές, κάποιες συνεργασίες δεν εξελίσσονται όπως προσδοκείς και αναμένεις. Ο ίδιος (ο Μιλόγεβιτς) θεωρούσε πως θα έπρεπε να προκύψει ένα σοκ στην ομάδα, γι΄αυτό ανέλαβε το μερίδιο ευθύνης που του αναλογούσε. Ο κ. Κίρζης έκανε σοβαρές προσπάθειες να τον μεταπείσει, μαζί με τον κ. Παπαϊωάννου, όμως από τη στιγμή που αισθανόταν πως η ομάδα χρειαζόταν κάτι το συνταρακτικό, δεν είχε και πολλές επιλογές η ομάδα».

Νέος προπονητής: «Φιλοσοφία που λειτουργεί ευεργετικά στον Απόλλωνα, όμως δεν μπορώ να γνωρίζω ποια θα είναι η επιλογή του κ. Κίρζη και του κ. Παπαϊωάννου. Πρέπει να βρούμε προπονητή που θα χτίσουμε πάνω του στο άμεσο μέλλον. Είναι ζήτημα που τρέχουν από χθες, υπάρχουν αρκετοί που έχουν προταθεί και αναμένουμε τη σημερινή ημέρα για νέες προτάσεις για να γίνει μια μεγαλύτερη λίστα για μια πιο σωστή αξιολόγηση ώστε να επιλέξουμε έναν προπονητή με φιλοσοφία που θα ταυτιστεί με τον Απόλλωνα. Δεν μπορώ να προτρέξω την οποιαδήποτε εξέλιξη».

Το μήνυμα της Διοίκησης: «Δεν είναι θέμα μηνύματος. Πρέπει να σκύψουμε τα κεφάλια και να δούμε που βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Απόλλωνας που μεσουρανούσε τα προηγούμενα χρόνια. Δεν θα εγκαταλείψουμε την ομάδα. Δεν είναι ούτε στην κουλτούρα μας να βρίσκεται ο Απόλλωνας σε αυτή τη θέση. Εμείς που έχουμε την ευθύνη, με το δίκαιο του μας κατακρίνει ο κόσμος. Πρέπει να ξαναγίνουμε η ομάδα του παρελθόντος. Θα χρειαστεί χρόνος. Δεν θα πετάξουμε λευκή πετσέτα. Έχουμε καλούς παίκτες, έχουμε αδυναμίες αλλά πρέπει να συνέλθουμε».

Η αγωνιστική κατάσταση: «Θα απουσιάσει μόνο ο Κολ».

Για τον κόσμο: «Έχουν προπωληθεί 100 εισιτήρια. Δεν μπορούμε να έχουμε παράπονο από τον κόσμο. Αν έρθει λίγος ή έχει ξενερώσει σε εισαγωγικά, είναι προϊόν των αποτελεσμάτων»

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Pos Team Pl SD Pts
1. ΑΠΟΕΛ 26 +38 59
2. ΑΡΗΣ 26 +32 56
3. ΑΕΚ 26 +18 52
4. ΠΑΦΟΣ FC 26 +28 50
5. ΟΜΟΝΟΙΑ 26 +19 49
6. ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ 25 +13 44
Template Settings

Color

For each color, the params below will be given default values
Blue Oranges Red

Body

Background Color
Text Color

Header

Background Color

Spotlight3

Background Color

Spotlight4

Background Color

Spotlight5

Background Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction