Δυστυχώς μείναμε από δυνάμεις και καθαρό μυαλό απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα με φοβερή ταχύτητα στην επίθεση κι έτσι η ομάδα μας έχασε με 0-3, ήττα που αντικατοπτρίζει το πόσο ανταποκρίθηκε η ομάδα μας στο γήπεδο.

Στο πρώτο ημίχρονο ο αγώνας ήταν μοιρασμένος με τις δύο ομάδες να προσπαθούν αμφότερες να σκοράρουν και να βρουν την ευκαιρία να πάρουν κεφάλι στο σκορ όμως το σκορ παρέμεινε στο 0-0.

Το Β Ημίχρονο ανήκε στον Άρη, με περισσότερες δυνάμεις και με πολλές αξιόπιστες επιλογές από τον πάγκο κατάφερε να πιέσει ασφυκτικά την ομάδα μας η οποία προσπαθούσε να εξισορροπήσει τον αγώνα όμως μια η κούραση ορισμένων ποδοσφαιριστών και μια η ταχύτητα των αντιπάλων έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην υπεροχή τους όπου κατάφεραν να προηγηθούν και να ελέγξουν το παιχνίδι όπως ακριβώς ήθελαν. 

Ο Καταλά προσπάθησε να φρεσκάρει την ομάδα με Αρτυματά στην άμυνα (ημίχρονο) αντί του Ρομπέρζ και στη συνέχεια Ντιγκινί, Ρέθιο, Νταμπό και Βα δεν κατάφεραν να δώσουν λύσεις, απεναντίας οι αλλαγές αποσυντόνισαν την ομάδα και δεν πρόσφεραν όσα έπρεπε για να αλλάξει η εικόνα της ομάδας η οποία μετά το 70 κατέρρευσε και δέχτηκε 3 τέρματα, χάνοντας το αήττητο της.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Pos Team Pl SD Pts
1. ΑΠΟΕΛ 26 +38 59
2. ΑΡΗΣ 26 +32 56
3. ΑΕΚ 26 +18 52
4. ΠΑΦΟΣ FC 26 +28 50
5. ΟΜΟΝΟΙΑ 26 +19 49
6. ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ 25 +13 44
Template Settings

Color

For each color, the params below will be given default values
Blue Oranges Red

Body

Background Color
Text Color

Header

Background Color

Spotlight3

Background Color

Spotlight4

Background Color

Spotlight5

Background Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction