Ο πρωταθλητισμός δεν έχει πολλά περιθώρια αναμονής και για να κρατηθεί μια ομάδα στα ψηλά ειδικά με τις τόσες υψηλού επιπέδου ομάδες με τεράστια budget που έχουν πλέον στην Κύπρο, τότε πρέπει να διαθέτεις βάθος όπως γράψαμε την προηγούμενη εβδομάδα, ότι ο Απόλλωνας με τέτοιο βάθος μπορεί να κάνει το back to back.

Για να μπορέσει όμως να κάνει το Back To Back ή τουλάχιστον να το διεκδικήσει μέχρι τέλους θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές που έρχονται απ τον πάγκο να πείσουν ότι μπορούν να ξεκινήσουν ενδεκαδάτοι και να προσπαθήσουν να δείξουν με την παρουσία τους ότι δίκαια βρίσκονται στην ομάδα, να δικαιώσουν την ομάδα προγραμματισμού που ανανέωσε το συμβόλαιό τους αλλά και να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες της ομάδας σε περιπτώσεις που άλλοι ποδοσφαιριστές έχουν κουραστεί ή δεν σκέφτονται καθαρά λόγω τω συνεχόμενων εμφανίσεων.

Μπακαλί Νταμπό και Νικολά Ντιγκινί είναι δύο ποδοσφαιριστές που περιμένουν πολλά οι φίλοι του Απόλλωνα και περιμένουν να τα δείξουν άμεσα. Δεν έχει κανένας ποδοσφαιριστής περιθώρια χρόνου και άπαντες οι Απολλωνίστες περιμένουν ότι ο κ. Καταλά θα βρει τρόπο να πάρει όσο το δυνατό περισσότερο από τις δυνάμεις τους και να τον δικαιοώσουν που τους εμπιστεύεται αλλιώς θα πρέπει να βρει άλλο τρόπο, άλλους ποδοσφαιριστές για να συμβάλουν στην γραμμή κρούσης. Ο κόσμος αναμένει πως και πως αμφότερους να αποδώσουν τα αναμενόμενα στον αγωνιστικό χώρο και να δώσουν λύσεις στους ποδοσφαιριστές που ήδη αγωνίζονται και έχουν παιχνίδια στα πόδια τους.

Τα ίδια ισχύουν και για τον Ογκεντά, ο οποίος ως τρίτος της παρέας είναι ποδοσφαιριστής που βρίσκεται στον πάγκο για 3η  συνεχόμενη αγωνιστική. Ο προπονητής είναι υπεύθυνος να παρυυσιάσει την πιο δυνατή ομάδα με τους ποδοσφαιριστές που διαθέτει. Από την άλλη όμως έχει τεράστια ευθύνη αν εμμένει να χρησιμοποιεί ποδοσφαιριστή που είναι σε παρατεταμένο ντεμοντάρισμα, πρέπει να έχει την κατάλληλη επικοινωνία και ψυχολογία.

Η προσφορά των ποδοσφαιριστών πρέπει να είναι άμεση και πρέπει να γίνει χθες!! Όχι αύριο!!! Ο Πρωταθλητισμός δεν έχει περιθώρια να περιμένει...

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Pos Team Pl SD Pts
1. ΑΠΟΕΛ 26 +38 59
2. ΑΡΗΣ 26 +32 56
3. ΑΕΚ 26 +18 52
4. ΠΑΦΟΣ FC 26 +28 50
5. ΟΜΟΝΟΙΑ 26 +19 49
6. ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ 25 +13 44
Template Settings

Color

For each color, the params below will be given default values
Blue Oranges Red

Body

Background Color
Text Color

Header

Background Color

Spotlight3

Background Color

Spotlight4

Background Color

Spotlight5

Background Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction