Ακούσαμε χθες από τον ομοσπονδιακό μας προπονητή, τον Τιμούρ Κετσπάγια, να κάνει ιδιαίτερη αναφορά στην απουσία του Ιωάννη Πίττα.

Αυτό που ουσιαστικά καταλάβαμε είναι ότι ο Ιωάννης δεν ήθελε να παίξει με την Εθνική, παρόλο που ήταν τραυματίας και αυτή την περίοδο είναι στη φάση της αποθεραπίας.

Δηλαδή και να ήταν εδώ ο Πίττας, θα το χρησιμοποιούσες κύριε Τιμούρ?

Αφού ο Πίττας δεν είναι αμυντικός.  Εσύ απέδειξες ότι με την Εθνική θα ήθελες οκτώ στόπερ και τρεις τερματοφύλακες.  Τα έργα σου το δείχνουν.

Το να ρίχνεις ευθύνες και να κατηγορείς κάποιο παιδί που αν μη τι άλλο δεν έχει δώσει ποτέ και σε κανένα το παραμικρό δικαίωμα, είναι το λιγότερο στρουθοκαμηλισμός, για να καλύψεις τις δικές σου παταγώδεις αδυναμίες, για να μην πω αδιαφορία.

Εσείς κύριε Τιμούρ θα πρέπει να προσπαθήσετε αν μπορείτε να δώσετε ταυτότητα στην Εθνική, να την κάνετε να παίζει ορθόδοξο πρώτα απ΄όλα ποδόσφαιρο και όχι αντιποδόσφαιρο.  Αν δεν μπορείτε να το πράξετε αυτό, τότε υπάρχουν τρόποι να κρατήσετε την αξιοπρέπεια σας, αλλά το να προσπαθήτε να μειώσετε την αξιοπρέπεια των άλλων σίγουρα δεν είναι ένας από αυτούς.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Pos Team Pl SD Pts
1. ΑΠΟΕΛ 26 +38 59
2. ΑΡΗΣ 26 +32 56
3. ΑΕΚ 26 +18 52
4. ΠΑΦΟΣ FC 26 +28 50
5. ΟΜΟΝΟΙΑ 26 +19 49
6. ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ 25 +13 44
Template Settings

Color

For each color, the params below will be given default values
Blue Oranges Red

Body

Background Color
Text Color

Header

Background Color

Spotlight3

Background Color

Spotlight4

Background Color

Spotlight5

Background Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction