Είναι γεγονός ότι στους τελευταίους αγώνες η ομάδα μας παρουσιάζεται σημαντικά βελτιωμένη και αυτό φαίνεται από τη συνολική απόδοση, αλλά και από την ατομική απόδοση των περισσοτέρων ποδοσφαιριστών.

Ένας από αυτούς είναι ο Πέδρο Μάρκες, ο οποίος είναι κοινώς παραδεκτό ότι προσφέρει πολλά, τόσο με τα τρεξίματα του, την πίεση που βάζει στους αντίπαλους ψηλά και κυρίως με τα γκολ.

Ο χθεσινός τραυματισμός του προκάλεσε έντονες ανησυχίες σε όλους μέσα στην ομάδα μας, αφού ειδικά τώρα τον χρειαζόμαστε πάρα πολύ.

Στη φάση του τραυματισμού, ο διαιτητής δεν "πρόσεξε" το δολοφονικό τάκλιν του αντίπαλου.  Ο VARίστας όμως τις έκανε?  Η μόνη του έγνοια ήταν να ψάξει να βρει οφσάϊντ, για να ακυρωθεί το γκολ, ή δεν το πρόσεξε ούτε αυτός παρά τις απεριόριστες επαναληπτικές προβολές που ο ίδιος είχε τη δυνατότητα να προβάλει τόσο στον εαυτό του, όσο και στον διαιτητή?

Προφανώς ο Varίστας Μάριος Αντωνίου, ΔΕΝ κάνει γι΄αυτή τη δουλειά.  ΔΕΝ μπορεί ο άνθρωπος.

Αντί για πέναλτυ και κόκκινη κάρτα που ήταν τα προφανή, ανακάλυψε οφσάϊντ, κάτι που μάλιστα και ο Ανδρέας Αργυρού έκρινε ως παράβαση.

Μία φάση είχαν που έπρεπε να επέμβουν.  Μία.  Δεν είχαν άλλη δύσκολη φάση.  Μία φάση και τα έκαναν μαντάρα.  Και μαντέψτε.  Εναντίον του Απόλλωνα.

Επιβάλλεται η άμεση καταγγελία και των τριών (Διαιτητή, VAR και βοηθού VAR) από τη διοίκηση, για να προστατευθεί η ομάδα μας.   Έτσι αποθρασίνονται κάποιοι και συνεχίζουν στην κάθε ευκαιρία να ασελγούν στην ομάδα μας.

Τώρα εμείς αναμένουμε τις ιατρικές εξετάσεις του ποδοσφαιριστή μας και προσευχόμαστε να τον έχουμε σύντομα στον αγωνιστικό χώρο.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Pos Team Pl SD Pts
1. ΑΠΟΕΛ 26 +38 59
2. ΑΡΗΣ 26 +32 56
3. ΑΕΚ 26 +18 52
4. ΠΑΦΟΣ FC 26 +28 50
5. ΟΜΟΝΟΙΑ 26 +19 49
6. ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ 25 +13 44
Template Settings

Color

For each color, the params below will be given default values
Blue Oranges Red

Body

Background Color
Text Color

Header

Background Color

Spotlight3

Background Color

Spotlight4

Background Color

Spotlight5

Background Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction