Ο χθεσινός αγώνας με την Ανόρθωση σφράγισε οριστικά τις όποιες ελπίδες υπήρχαν για την είσοδο στην πρώτη εξάδα για την ομάδα μας.

Βέβαια, το να διεκδικεί ο Απόλλωνας την είσοδο στην εξάδα, δεν θα το έλεγες και επιτυχία, το αντίθετο μάλιστα, εγώ θα το ονόμαζα κατάντημα.

Το κατάντημα του πρωταθλητή της χρονιάς 2021-2022, που με την είσοδο του στο νέο γήπεδο, εκεί που όλοι περίμεναν ότι θα άρχιζε ένα νέο έπος, αφού μάλιστα υπήρχαν όλες οι προϋποθέσεις γι΄αυτό, τελικά το έργο ήταν φοβητσιάρικο.

Δεν θα επεκταθούμε επί του θέματος για την ώρα.

Απομένει ένα τρόπαιο. Το κύπελλο.  Εναποθέτουμε πλέον όλες μας τις ελπίδες στην κατάκτηση του κυπέλλου, γιατί μόνο από εκεί ο Απολλωνίστας θα μπορεί να μαζέψει λίγο την ντροπή.  Αφού με την κατάκτηση του κυπέλλου, τουλάχιστον θα σκεφτόμαστε ότι ακόμα και στη χειρότερη μας χρονιά, βγαίνουμε Ευρώπη.

Τώρα για τον χθεσινό αγώνα, ναι συμφωνώ.  Δεν ήταν άσχημη η ομάδα.  Όμως είχε φοβερές αδυναμίες κυρίως επιθετικά, δεν έλειψαν όμως και τα αμυντικά λάθη. Συμφωνώ ότι υπήρχε και ο παράγοντας ατυχία στην εξίσωση.  Όμως αυτό ήταν το ελάχιστο, διότι δεν μπορώ να δεχτώ ως ατυχία ένα αδύναμο σουτ, ή ένα άστοχο σουτ ή μια κεφαλιά που απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας.  Αυτά είναι θέμα μάλλον ικανότητας, ψυχολογίας και σωματικής δύναμης.  Ο κ.Ματσίν έκανε ότι μπορούσε. Ανακάτεψε τους παίχτες πολλές φορές μέσα στο γήπεδο, όμως δεν παίζει αυτός ποδόσφαιρο. 

Δεν θα επεκταθούμε για την ώρα, αφού τώρα όλοι επικεντρωνόμαστε στον επόμενο αγώνα κυπέλλου με τη συμπολίτιδα, που εκεί δεν υπάρχουν εναλλακτικές. Πρόκριση και μόνο πρόκριση με μοναδικό στόχο την κατάκτηση του κυπέλλου, αφού έτσι θα εισέλθουν και κάποια χρήματα στα ταμεία της ομάδας και συνεπώς αυτό θα επιβαρύνει λιγότερο τη διοίκηση στη δημιουργία της νέας ομάδας για την επόμενη χρονιά.  Διαφορετικά, το χέρι θα πρέπει να μπει βαθύτερα στην τσέπη, ώστε πλέον το έργο να γίνει όντως φοβητσιάρικο, αλλά για τους αντιπάλους.  Γιατί για την ώρα, το φόβο τον βιώσαμε μόνο εμείς, ο κόσμος της ομάδας μας, οι Απολλωνίστες.

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Pos Team Pl SD Pts
1. ΑΠΟΕΛ 26 +38 59
2. ΑΡΗΣ 26 +32 56
3. ΑΕΚ 26 +18 52
4. ΠΑΦΟΣ FC 26 +28 50
5. ΟΜΟΝΟΙΑ 26 +19 49
6. ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ 25 +13 44
Template Settings

Color

For each color, the params below will be given default values
Blue Oranges Red

Body

Background Color
Text Color

Header

Background Color

Spotlight3

Background Color

Spotlight4

Background Color

Spotlight5

Background Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction