Έντονος ήταν ο Εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας Φανούριος Κωνσταντίνου όσο αφορά την εγκληματική διαιτησία και κυρίως για τον χειριστή VAR

"Η εντολή που δέχθηκε στον κύριο Ματσίν, είναι να διεκδικήσει ο Απόλλωνας όλους τους εγχώριους τίτλους. Θα τον στηρίξουμε σε κάθε του απόφαση και σε κάθε του βήμα. Δεν είναι μάγος αλλά προπονητής και χρειάζεται χρόνο να επαναφέρει την ομάδα εκεί που πρέπει. Εμείς βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά για να δούμε τι μπορούμε να πετύχουμε στο πρωτάθλημα. Στο Κύπελλο είναι ξεκάθαρος ο στόχος της κατάκτησης του τροπαίου".

Για την διαιτησία: "Έχουμε το πρόβλημα με τον Σπόλιαριτς από το αντικανονικό και αντιαθλητικό μαρκάρισμα του Σαρφό οποίος πήγε να κόψει το ποδόσφαιρο στον παίκτη μας. Είδαμε και κάποιες αναλύσεις από τον κύριο Αντρέα Γεωργίου. Η προσέγγιση του δείχνει ότι μας κοροϊδεύει και θα έχει τον κόσμο του Απόλλωνα εναντίον του. Δεν ξεχνούμε ποτέ τι έκανε εις βάρος του Απόλλωνα πριν δεκαετίες. Όταν χάνουμε βγαίνουμε και δίνουμε συγχαρητήρια,  αλλά όχι επειδή ο Απόλλωνας δεν είναι στα καλά του φέτος να γίνονται αυτά που βλέπουμε. Κανένας, μα κανένας, δεν δικαιούται να ασελγεί πάνω στον Απόλλωνα".

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Pos Team Pl SD Pts
1. ΑΠΟΕΛ 26 +38 59
2. ΑΡΗΣ 26 +32 56
3. ΑΕΚ 26 +18 52
4. ΠΑΦΟΣ FC 26 +28 50
5. ΟΜΟΝΟΙΑ 26 +19 49
6. ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ 25 +13 44
Template Settings

Color

For each color, the params below will be given default values
Blue Oranges Red

Body

Background Color
Text Color

Header

Background Color

Spotlight3

Background Color

Spotlight4

Background Color

Spotlight5

Background Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction