Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά στους απανταχού Απολλωνίστες και σε όλο τον κόσμο.

Αρχή της νέας χρονιάς με ντέρμπυ για την ομάδα μας.  Νέος προπονητής, νέα φιλοσοφία, νέος τρόπος παιχνιδιού.

Όλα τα πιο πάνω καλά.  Και το σύστημα και η φιλοσοφία.  Όμως αυτά την ίδια ώρα έβγαλαν στην επιφάνεια και έκαναν ξεκάθαρο το πρόβλημα που υπάρχει στην ομάδα.  Και αυτό δεν είναι ένα μόνο πρόβλημα δυστυχώς.

Πρώτα απ΄όλα φαίνεται ξεκάθαρα (και όχι μόνο χθες) η κούραση που καταβάλλει τους ποδοσφαιριστές από πολύ νωρίς.  Πάρα πολύ νωρίς θα λέγαμε.

Μετά, φαίνονται οι λάθος επιλογές ποδοσφαιριστών.  Ποδοσφαιριστές χωρίς ταχύτητα, μεγάλοι σε ηλικία, χωρίς δυνατότητα ατομικών ενεργειών.  Ο Βαλμπουενά αποτελεί την εξαίρεση που απλά επιβεβαιώνει τον κανόνα, αλλά προκαλεί και προβληματισμό.  Όταν έχεις ένα τέτοιο ποδοσφαιριστή στην ομάδα σε αυτή την ηλικία, υποτίθεται ότι τον έχεις για να δώσει το κάτι παραπάνω σε κάποια διαστήματα, σε κάποιους αγώνες.  Όταν αυτός ο ποδοσφαιριστής είναι ο καλύτερος σου με διαφορά σε κάθε αγώνα, τότε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.

Δεν είναι ότι οι ποδοσφαιριστές χθες δεν το ήθελαν.  Το ήθελαν, απλά δεν μπορούσαν οι περισσότεροι.  Ειδικά οι αλλαγές, όχι μόνο δεν βοήθησαν, αντίθετα έριξαν την ομάδα κατακόρυφα.  Δεν είναι τώρα η ώρα να αναλύουμε τα αυτονόητα, αλλά είναι τώρα η ώρα να γίνει ο νέος σχεδιασμός της ομάδας.

Όλα τα πιο πάνω, δείχνουν ξεκάθαρα ότι ο Απόλλωνας χρειάζεται εκ βάθρων ανανέωση.  Εξαιρουμένων των Κυπρίων και του τερματοφύλακα, δυστυχώς δεν μπορώ να  σκεφτώ παραπάνω από ένα ή δύο ποδοσφαιριστές (με μεγάλη προσπάθεια) που θα κρατούσα στην ομάδα για τη νέα χρονιά.  

Λυπάμαι πραγματικά αν στενοχωρώ κάποιους, αλλά στο κάτω της γραφής, αυτοί θα πάρουν τα χρήματα τους και θα πάνε στο καλό.  Η στενοχώρια μένει μόνο στον κόσμο, που όπως όλοι λένε ο κόσμος είναι ο Απόλλωνας.

 

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Pos Team Pl SD Pts
1. ΑΠΟΕΛ 26 +38 59
2. ΑΡΗΣ 26 +32 56
3. ΑΕΚ 26 +18 52
4. ΠΑΦΟΣ FC 26 +28 50
5. ΟΜΟΝΟΙΑ 26 +19 49
6. ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ 25 +13 44
Template Settings

Color

For each color, the params below will be given default values
Blue Oranges Red

Body

Background Color
Text Color

Header

Background Color

Spotlight3

Background Color

Spotlight4

Background Color

Spotlight5

Background Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction