Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95,0  στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», της Στέλλας Σωκράτους, παραχώρησε ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Πιο κάτω οι δηλώσεις του.

«Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι, δίνει 3 βαθμούς και τίποτα περισσότερο αλλά και την ικανοποίηση. Κρατάμε χαμηλούς τόνους, είμαστε νέα ομάδα χρειαζόμαστε χρόνο και αρκετούς να ενταχθούν στο φουλ. Θέλουμε πολλή δουλειά και χρόνο για να φτάσουμε στο επίπεδο μας. Από τη στιγμή που υπάρχουν 4-5 παίκτες που δεν έχουν ενσωματωθεί στο φουλ με την ομάδα, θα λέγαμε ότι δεν είμαστε στο φουλ. Είμαστε ο Απόλλωνας δεν τους φοβόμαστε και το αποδείξαμε στους τελευταίους τρεις αγώνες».

«Όταν κερδίζεις χρόνο και παραμένεις εντός στόχων είναι το ιδανικότερο και αυτό κάνει και ο κ. Μιλόγεβιτς. Ο Απόλλωνας έχει σοβαρά θέματα βελτίωσης, με αφοσίωση στο πλάνο μας προχωράμε. Από την εμφάνιση με τον Άρη δεν υστέρησε κανείς, ήταν όλοι εξαιρετικοί και είναι καλό για μας ότι βλέπουμε παίκτες να πιστοποιούν με αρετές τις προσδοκίες που ήρθαν στον Απόλλωνα. Εννοείται ότι όλα αυτά φέρνουν μία συγκρατημένη ικανοποίηση για το μέλλον».

«Η επόμενη μέρα μας βρίσκει ταπεινούς, έχουμε τώρα ένα δύσκολο ματς, τρεις χρυσοί βαθμοί και είμαστε σίγουροι ότι ο κόσμος του Απόλλωνα θα έρθει μαζικά στο γήπεδο. Δύσκολο παιχνίδι, έχουμε μία εβδομάδα προετοιμασίας και αγωνιστικά και ψυχολογικά».

«Για Χαμάς και Ντόνιο να μιλήσουμε ξανά τον Δεκέμβριο είναι διαγραμμένοι από τον κατάλογο Α’, επικεντρωνόμαστε σε αυτούς που μπορούν να βοηθήσουν. Αυτή την εβδομάδα θα δούμε τον Σανγκάλ, δύσκολο ν’ αγωνιστεί θα του δώσουμε χρόνο ώστε να είναι έτοιμος με την επανέναρξη.
Το γκολ Κοστάκε ήταν γκολάρα από την αρχή μέχρι το τέλος».

Για το ακυρωθέν γκολ του Άρη: «Δύσκολη φάση ο επόπτης σήκωσε κατευθείαν τη σημαία που ήταν στην ευθεία. Κανείς από τους ρεφ δεν έδωσε κανένα δικαίωμα στο ματς του Σαββάτου».

Καλό για τον ίδιο η μετακίνηση του Αρτυματά στον Εθνικό».

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Pos Team Pl SD Pts
1. ΑΠΟΕΛ 26 +38 59
2. ΑΡΗΣ 26 +32 56
3. ΑΕΚ 26 +18 52
4. ΠΑΦΟΣ FC 26 +28 50
5. ΟΜΟΝΟΙΑ 26 +19 49
6. ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ 25 +13 44
Template Settings

Color

For each color, the params below will be given default values
Blue Oranges Red

Body

Background Color
Text Color

Header

Background Color

Spotlight3

Background Color

Spotlight4

Background Color

Spotlight5

Background Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction