Έχοντας διανύσει τις 3 πρώτες αγωνιστικές είναι σημαντικό να κοιτάξει κάποιος την αναλογία τερμάτων των ομάδων αλλά και της δικής μας ομάδας όπου βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 9 βαθμούς μαζί με το συμπολίτη Άρη αλλά ο Άρης υπερτερεί σε αναλογία τερμάτων και φιγουράρει πρώτος. Στην 3η θέση βρίσκεται η Πάφος με 7 βαθμούς με δύο νίκες και μία ισοπαλία με ΑΠΟΕΛ, αλλά έχει την καλύτερη αναλογία τερμάτων απ όλους τους.

Ο Απόλλωνας έχει την τρίτη καλύτερη αναλογία με 3 τέρματα, έχει σημειώσει 4 τέρματα ενώ έχει δεχτεί ένα. Σημείωσε ένα τέρμα στην πρεμιέρα με την ΕΝΠ, ακολούθησε το γκολ με τη Δόξα ενώ σημείωσε και 2 γκολ με την Ομόνοια και δέχτηκε γκολ από το σημείο του πέναλτυ έχοντας μιας αναλογία 4-1.

Στη δεύτερη θέση βρίσκουμε τον πρωτοπόρο Άρη με διαφορά 7 τερμάτων, αφού στην πρεμιέρα κέρδισε την ΑΕΛ με 2-1 και με ανατροπή, ακολούθησε το εντυπωσιακό 5-0 επί του Ολυμπιακού Λευκωσίας και η μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του ΑΠΟΕΛ με 0-1 όπου και σχηματίστηκε αυτή η διαφορά των 7 τερμάτων.

Στην πρώτη θέση και παρά το γεγονός ότι βρίσκεται πίσω από την ομάδα μας στη βαθμολογία με 7 βαθμούς, συναντάμε την πιο παραγωγική ομάδα τις πρώτες τρεις αγωνιστικές, την ομάδα της Πάφου η οποία παρά την ισοπαλία 1-1 στο ΓΣΠ με τον ΑΠΟΕΛ, έριξε από δύο τεσσάρες στις επόμενες αγωνιστικές σε Καρμιώτισσα και Ακρίτα.

Με θετικό πρόσημο υπάρχουν μόνο οι ομάδες που ακολουθούν την Πάφο με 6 βαθμούς και 4 βαθμούς, Σαλαμίνα, Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ με ένα τέρμα διαφορά.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Pos Team Pl SD Pts
1. ΑΠΟΕΛ 26 +38 59
2. ΑΡΗΣ 26 +32 56
3. ΑΕΚ 26 +18 52
4. ΠΑΦΟΣ FC 26 +28 50
5. ΟΜΟΝΟΙΑ 26 +19 49
6. ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ 25 +13 44
Template Settings

Color

For each color, the params below will be given default values
Blue Oranges Red

Body

Background Color
Text Color

Header

Background Color

Spotlight3

Background Color

Spotlight4

Background Color

Spotlight5

Background Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction