Είναι άξιο απορίας για το τι συμβαίνει με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Ετζάζ Χουσείν αφού είναι αβέβαιο το μέλλον του στον Απόλλωνα αλλά από την άλλη όλο και κάποιος άλλος ποδοσφαιριστής αποδεσμεύεται και στο τέλος όλο και παραμένει στη λίστα των 17 ξένων ποδοσφαιριστών που δικαιούται η κάθε ομάδα.

Ο ποδοσφαιριστής ήρθε τον Ιανουάριο στην ομάδα και παρουσιάστηκε τραυματίας από τις πρώτες μέρες δίχως να καταφέρει να αγωνιστεί σε κάποιο αγώνα, παραμόνο 4 λεπτά στον αγώνα με την Καρμιώτισσα όπου έδειξε να ήταν πολύ επικίνδυνος και ένας εξαιρετικός χειριστής της μπάλας.

Αυτό που διερωτούνται όλοι στην ομάδα είναι γιατί αυτός ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται ακόμη στο ρόστερ της ομάδας και ενώ κάθεται στον πάγκο ούτε ο Μπογκτάν αλλά ούτε και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έδειξαν να υπολογίζουν τον ποδοσφαιριστή ενώ τα λεγόμενα του Εκπροσώπου Τύπου της ομάδας Φανούριου Κωνσταντίνου ότι ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει στην ομάδα, έρχονται αρχικά σε αντίθεση με το γεγονός ότι οι προπονητές δείχνουν να μην τον υπολογίζουν.

Είναι ένας ποδοσφαιριστής που τουλάχιστον αξίζει μια ευκαιρία να αποδείξει την αξία του τη στιγμή που ήρθε τραυματίας και χρησιμοποιήθηκε πολύ λίγο. Βέβαια, πέραν των όσον γνωρίζουμε απ την πόρτα του Κολοσσιού και έξω, παράγοντες που παίζουν ρόλο πέραν της αξίας του ποδοσφαιριστή είναι και η θέληση και το ενδιαφέρον που δείχνει όπως επίσης και οι σχέσεις του με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές.

Όπως και να έχει, όπως αναφέραμε και στην αρχή παραμένει ένα ερωτηματικό τόσο η αξία του ποδοσφαιριστή όσο και το ενδεχόμενο να παραμείνει στην ομάδα. Έχει λεχθεί από επίσημα χείλη ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής θα παραμείνει στην ομάδα ενώ μένει να έχει την ίδια άποψη και ο νέος προπονητής.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Pos Team Pl SD Pts
1. ΑΠΟΕΛ 26 +38 59
2. ΑΡΗΣ 26 +32 56
3. ΑΕΚ 26 +18 52
4. ΠΑΦΟΣ FC 26 +28 50
5. ΟΜΟΝΟΙΑ 26 +19 49
6. ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ 25 +13 44
Template Settings

Color

For each color, the params below will be given default values
Blue Oranges Red

Body

Background Color
Text Color

Header

Background Color

Spotlight3

Background Color

Spotlight4

Background Color

Spotlight5

Background Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction