Μπορεί η απόδοση της ομάδας να πέρασε σε δεύτερη μοίρα αφού το ζητούμενο ήταν δια πυρός και σιδήρου να έρθει η πρώτη νίκη, όμως αυτό που έκανε αίσθηση σε όλους ήταν η μαχητικότητα, η διεισδυτικότητα του ρουμάνο εξτρέμ Βαλεντίν Κοστάτσε τον οποίο έφερε στον Απόλλωνα ο πρώην πλέον προπονητής της ομάδας Μπογκντάν Αντόνε. 

Ο Ρουμάνος επιθετικός ξεχώρισε με την απόδοση του και έδειξε πως θα είναι ένας πολύ σημαντικό χαρτί για την επίθεση της ομάδας αφού μπορεί να ντριπλάρει με ευκολία, έχει εξαιρετικό έλεγχο της μπάλας τόσο με τα πόδια όσο και με το σώμα. Επιπρόσθετα μπορεί να μεταβιβάσει μπαλιές στην αντίπαλη περιοχή αλλά το σημαντικότερο είναι ποδοσφαιριστής που έχει την ικανότητα να "πατά περιοχή" και να φέρνει σε ρίξη την άμυνα του αντιπάλου. Ο ποδοσφαιριστής σε τρεις περιπτώσεις έκανε σουτ στην αντίπαλη εστία αποδεικνύοντας ότι έχει φοβερό και ευθύβολο σουτ και κατά πάσα πιθανότητα θα πανηγυρίσουμε κάποια γκολ με τέτοιο τρόπο.

Σίγουρα η συντριπτική πλειοψηφία (για να μην είμαστε και απόλυτοι) έφυγαν ικανοποιημένοι μαε τα όσα είδαν από το Ρουμάνο.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Pos Team Pl SD Pts
1. ΑΠΟΕΛ 26 +38 59
2. ΑΡΗΣ 26 +32 56
3. ΑΕΚ 26 +18 52
4. ΠΑΦΟΣ FC 26 +28 50
5. ΟΜΟΝΟΙΑ 26 +19 49
6. ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ 25 +13 44
Template Settings

Color

For each color, the params below will be given default values
Blue Oranges Red

Body

Background Color
Text Color

Header

Background Color

Spotlight3

Background Color

Spotlight4

Background Color

Spotlight5

Background Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction