Το ρόστερ της ομάδας καθώς και τους αγώνες που έδωσε η ομάδα μέχρι στιγμής θα αναλύσει με τους συνεργάτες του ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς και θα αποφασίσουν για το ποιους ποδοσφαιριστές θα δηλώσουν στους 17 ξένους που δικαιούται η ομάδα μας. Είναι άγνωστο μέχρι στιγμής σε ποιους θα καταλήξει ή ποιους θα επιλέξει να μην δηλωθούν ενώ είναι πιθανότατο να προσωρήσει σε κάποιες κινήσεις ενίσχυσης, κυρίως στη θέση του κεντρικού επιθετικού.

Όπως και ο ίδιος δήλωσε είναι πολύ δύσκολο στο σημείο που βρισκόμαστε να έχουμε πολλές επιλογές ποδοσφαιριστών αλλά εάν βρεθεί κάποιος που να καλύπτει τα τεχνικά χαρακατηριστικά που θα θέλει ο προπονητής τότε θα αποκτηθεί.  ΕΈνας ποδοσφαιριστής όπως ο Πίττας, καθόλου επιρρεπής σε τραυματισμούς ο οποίος σκόραρε πέρσι 18 φορές και έδωσε και 2 ασσίστ ενώ είναι ποδοσφαιριστής που όχι μόνο καλύπτει πλήρως τη θέση του κεντρικού επιθετικού, μπορεί να πιέζει συνεχώς και να μαρκάρει αποτελεσματικά τον αντίπαλο πάνω ψηλά. Είναι επομένως δύσκολο στο σημείο που φτάσαμε να καταφέρουμε να βρούμε ένα τέτοιο ποδοσφαιριστή ο οποίος πέραν των τεχνικών χαρακτηριστικών του θα πρέπει να είναι ελεύθερος ή διαθέσιμος από την ομάδα του και να θέλει να έρθει στην Κύπρο και τον Απόλλωνα, να έχει ως στόχο την κατάκτηση τίτλων και τα οικονομικά πλαίσια να συμβαδίζουν με τις δυνατότητες της ομάδας.

Αξιολόγηση του ρόστερ θα γίνει εντός των τρέχοντων ημερών και θα ξεκαθαρίσουν οι ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται από τον προπονητή. Με τη χθεσινή εμφάνιση του Γιούρσεβιτς, ενώ υπάρχει Σkjelvik και Μαλεκκίδης, θα πρέπει να θεωρείται κάτι περισσότερο από σίγουρο ότι ο Khammas δεν υπολογίζεται μέχρι τον Ιανουάριο. Απ εκεί και πέρα έχουμε τους εξής ξένους ποδοσφαιριστές:

1. Leuuwenburgh

2. Matieu Peybernes

3. Mario Jursevic

4. Jurgen Skjelvik

5. Godswill Ekpolo

6. Tendayi Darikwa

7. Tesfalted Tekie

8. Eliel Peretz

9. Isra Coll

10. Etzaz Houssain

11. Matieu Valbuena

12. Angelo Sagal

13. Valentin Costache

14. Besart Abdurahimi

15. Nikola Diguini

16. Mikael Crmncik

17. Godsway Donyoh

18. Amine Khammas

Ούτως η άλλως ο Απόλλλωνσς  έχει στο δυναμικό του 18 ξένους ποδοσφαιριστές και χρειάζεται να διαγράψει ένα για να παραμείνουν 17, κάτι που πρόκειται να γίνει με τον Αμίν Χαμάς. 

Επιπρόσθετα θα πρέπει να αποχωρεί και κάποιος με κάθε νέα προσθήκη μπορεί να ζητήσει ο προπονητής και οι συνεργάτες του. Απομακρυσμένο το ενδεχόμενο να μένει καλυμμένος με το υφιστάμενο ρόστερ ενώ μερικοί ποδοσφαιριστές δεν έχουν προσφέρει τα αναμενόμενα. Σε περίπτωση που χειρουργηθεί ο Ντόνιο και βρεθεί μια κοινή λύση με τον Νικολά Ντιγκινί ίσως να αποκτηθεί ακόμη ένας επιθετικός.

Ερωτηματικά εγύρονται για τον δεξιό αμυντικό Tentayi Darikwa ο οποίος συγκεντρώνει πολλά αρνητικά (μέχρι τώρα) σχόλια από την κερκίδα.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Pos Team Pl SD Pts
1. ΑΠΟΕΛ 26 +38 59
2. ΑΡΗΣ 26 +32 56
3. ΑΕΚ 26 +18 52
4. ΠΑΦΟΣ FC 26 +28 50
5. ΟΜΟΝΟΙΑ 26 +19 49
6. ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ 25 +13 44
Template Settings

Color

For each color, the params below will be given default values
Blue Oranges Red

Body

Background Color
Text Color

Header

Background Color

Spotlight3

Background Color

Spotlight4

Background Color

Spotlight5

Background Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction