Εδώ και καιρό ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έχει δείξει ότι μπορεί να αποτελέσει κίνδυνο-θάνατο για τις αντίπαλες άμυνες ενώ μπορεί με άνεση να βοηθήσει στο επιτελικό/δημιουργικό κομμάτι από το μέσο και μπροστά. Αναμφίβολα ο Ετζάζ Χουσείν μπορεί να αγωνιστεί και πίσω από τον επιθετικό ή και πιο πίσω ακόμη, ενώ στους αγώνες που είχε χρόνο συμμετοχής απέδειξε ότι πρόκειται για πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή.

Προσωπική, δημοσιογραφική άποψη είναι ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής αδικείται με τη μέχρι τώρα παρουσία του στην ομάδα αλλά και η ομάδα αδικεί τον εαυτό της που δεν έχει δώσει περισσότερο χρόνο στο συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή για να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα. Ποδοσφαιριστής με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση και με μεγάλα ποσοστά ακρίβειας στην πάσα και γενικότερα στη μεταφορά της μπάλας. 

Είναι λοιπόν καιρός, επιτέλους, να του δωθεί η ευκαιρία και να αποτελέσει μια ακόμη εσωτερική μεταγραφή ενός ποδοσφαιριστή που ενώ βρισκόταν στην ομάδα δεν έδειξε πόση ποιότητα διαθέτει και πόση ουσία μπορεί να δώσει στο παιχνίδι της ομάδας μας.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Pos Team Pl SD Pts
1. ΑΠΟΕΛ 26 +38 59
2. ΑΡΗΣ 26 +32 56
3. ΑΕΚ 26 +18 52
4. ΠΑΦΟΣ FC 26 +28 50
5. ΟΜΟΝΟΙΑ 26 +19 49
6. ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ 25 +13 44
Template Settings

Color

For each color, the params below will be given default values
Blue Oranges Red

Body

Background Color
Text Color

Header

Background Color

Spotlight3

Background Color

Spotlight4

Background Color

Spotlight5

Background Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction