Για όλα τα θέματα που αφορούν τον Απόλλωνα μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομάδας μας, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Τα όσα είπε μεταξύ άλλων:

Για την ισοπαλία με τον Οθέλλο και για το μέλλον: "Δεν ήταν το ξεκίνημα που θέλαμε, ήταν οδυνηρό. Δεν πήραμε αυτό που έπρεπε να πάρουμε με οποιονδήποτε τρόπο. Με όλο τον σεβασμό προς τον Οθέλλο, είσαι ο Απόλλωνας και πρέπει να βρεις τον τρόπο να κερδίσεις. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Τώρα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα στην Λάρνακα. Η νίκη αποτελεί μονόδρομο. Έχουμε πει από την αρχή πως η ομάδα υπολείπεται ρυθμούς, συνοχή και ομογένεια για να φθάσει στον επιθυμητό βαθμό όμως τα παιχνίδια έχουν ξεκινήσει".

Τα αγωνιστικά δεδομένα: "Ο Ντόνιο είναι εκτός, όπως και ο Ποντικός που αισθάνθηκε ενοχλήσεις. Ο Σπόλιαριτς θα είναι μέσα".

Για τον Ίλιεφ: "Είναι μια καλή ευκαιρία για τον Ίλιεφ για να πάρει χρόνο συμμέτοχής αφού στον Απόλλωνα θα ήταν περιορισμένος. Ο ποδοσφαιριστής ήταν πολύ θετικός στην πρόταση που δέχθηκε από την Κηφισιά".

Για τον Κοστάκε: "Είναι πανέτοιμος, τα εργομετρικά του ήταν άριστα και ειναι διαθέσιμος για το Κυριακάτικο παιχνίδι. Τον γνωρίζει πολύ καλά ο κύριος Αντόνε και επέμενε στην απόκτηση του. Ευελπιστούμε να ανταποκριθεί όπως και όλοι οι νεοφερμένοι ποδοσφαιριστέ".

Για τον Λέουβενμπεργκ: "Θεωρούμε είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας αλλά πάντα καθρέφτης είναι το γήπεδο. Παίκτες και διοίκηση κρίνονται εκ του αποτελέσματος".

Για τους Χουσαΐν και Άντος: "Ο Χουσαΐν παραμένει στην ομάδα και ο Άντος διατηρεί συμβόλαιο με τον Απόλλωνα. Θα δούμε τις επόμενες ημέρες εάν θα παραχωρηθεί ως δανεικό"».

Για τυχόν νέες μεταγραφές: "Ψάχνουμε για έναν ανασταλτικό μέσο. Ο κύριος Αντόνε έχει προκρίνει κάποια ονόματα και περιμένουμε την τελική απόφαση. Στη συνέχεια η διοίκηση θα προχωρήσει με τον εκλεκτό του προπονητή μας".

Μήνυμα στον κόσμο της ομάδας: "Αντιλαμβανόμαστε πως ο κόσμος έχει μια διαφορετική νοοτροπία μετά τις επιτυχίες των τελευταίων χρόνων. Καταλαβαίνουμε πως υπάρχει απογοήτευση αλλά είναι μια αρχή με νέους παίκτες. Κάθε παιχνίδι ειναι τελικός για εμάς".

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Pos Team Pl SD Pts
1. ΑΠΟΕΛ 26 +38 59
2. ΑΡΗΣ 26 +32 56
3. ΑΕΚ 26 +18 52
4. ΠΑΦΟΣ FC 26 +28 50
5. ΟΜΟΝΟΙΑ 26 +19 49
6. ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ 25 +13 44
Template Settings

Color

For each color, the params below will be given default values
Blue Oranges Red

Body

Background Color
Text Color

Header

Background Color

Spotlight3

Background Color

Spotlight4

Background Color

Spotlight5

Background Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction