Στις 11 το πρωί είναι προγραμματισμένη η συνάντηση των 3 σωματείων της Λεμεσού με τον ΚΟΑ για να πέσουν οι υπογραφές και να αναλάβουν τη διαχείριση του σταδίου τα 3 σωματεία ΑΠΟΛΛΩΝ, ΑΕΛ και ΑΡΗΣ.

Με τη σειρά τους, τα σωματεία θα εξουσιοδοτήσουν τις 3 ποδοσφαιρικές εταιρίες να διαχειριστούν το στάδιο διαμέσω της εταιρίας ΑΑΑ και θα ξεκινήσει η τροφοδότηση και η ενίσχυση του γηπέδου με άτομα/εξοπλισμό μέχρι να είναι έτοιμο το στάδιο για τη διεξαγωγή του πρώτου αγώνα.

Δεν είναι απλό να διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας αφού θα πρέπει να μελετηθούν τα σχέδια ασφαλείας, να γίνουν οι ανάλογες πρόβες, ήχος, γιγαντοοθόνες, φωτισμός ενώ θα γίνουν οι ανάλογες προσλήψεις για τα άτομα στις εισόδους, αλλά και σε όλα τα υπόλοιπα πόστα και μέχρι να εκπαιδευτούν, να τους δοθούν οι ανάλογες και απαραίτητες οδηγίες, θα πρέπει άπαντες να αναμένουν μέχρι η εταιρία να είναι έτοιμη να υποδεχθεί το πρώτο παιχνίδι με ασφάλεια και με επιτυχία.

Αρχής γενομένης από σήμερα λοιπόν που πέφτουν οι υπογραφές σε λίγο, ξεκινά η προσπάθεια και η αντίστροφη μέτρηση για τη διεξαγωγή του πρώτου αγώνα.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Pos Team Pl SD Pts
1. ΑΠΟΕΛ 26 +38 59
2. ΑΡΗΣ 26 +32 56
3. ΑΕΚ 26 +18 52
4. ΠΑΦΟΣ FC 26 +28 50
5. ΟΜΟΝΟΙΑ 26 +19 49
6. ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ 25 +13 44
Template Settings

Color

For each color, the params below will be given default values
Blue Oranges Red

Body

Background Color
Text Color

Header

Background Color

Spotlight3

Background Color

Spotlight4

Background Color

Spotlight5

Background Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction