Την άποψη του για τους προβληματισμούς του Απόλλωνα σχετικά με τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα και τις μόλις 2 μέρες ξεκούρασης εξέφρασε ο Εκπρόσωπος των "ερυθρολεύκων" στην ΚΟΠ, Γιώργος Φαντάρος.

Το μέλος της Διοίκησης ανέφερε πως ο αγώνας δεν μπορεί να πάει... Δευτέρα για τον λόγο πως η ομάδα της Αμμοχώστου έχει βασικούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα απουσιάζουν στις 19/09 με τις Εθνικές τους (όχι μόνο της Κύπρου).

"Κατανοούμε απόλυτα τον προβληματισμό του Απόλλωνα σχετικά με τον αγώνα του με την Σαλαμίνα. Θα πρέπει όμως κάποιοι να κατανοήσουν επίσης ότι η εβδομάδα εθνικών ομάδων που είναι η αιτία να μην μπορεί ο αγώνας να γίνει Δευτέρα δεν αφορά μόνο την Εθνική Κύπρου. Αφορά όλες τις εθνικές ομάδες όλων των χωρών. Και γνωρίζουν πολύ καλά οι αρμόδιοι ότι την Δευτέρα δεν μπορεί να γίνει ο αγώνας ακόμα και αν ο κύριος Κετσπάγια καλέσει στην εθνική τυχών παίκτες του Απόλλωνα ή της Σαλαμίνας την Τρίτη για τον απλούστατο λόγο ότι από την Σαλαμίνα θα απουσιάζουν με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους βασικότατοι ποδοσφαιριστές" η ανάρτηση του Γ. Φαντάρου.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Pos Team Pl SD Pts
1. ΑΠΟΕΛ 26 +38 59
2. ΑΡΗΣ 26 +32 56
3. ΑΕΚ 26 +18 52
4. ΠΑΦΟΣ FC 26 +28 50
5. ΟΜΟΝΟΙΑ 26 +19 49
6. ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ 25 +13 44
Template Settings

Color

For each color, the params below will be given default values
Blue Oranges Red

Body

Background Color
Text Color

Header

Background Color

Spotlight3

Background Color

Spotlight4

Background Color

Spotlight5

Background Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction