ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ

Είναι τιμή για την Καλαθοσφαιρική ομάδα με τροχοκάθισμα να έχει στις τάξεις της ένα τέτοιο μεγάλο αθλητή, τον καλυτερο σέρβο καλαθοσφαιριστή σε τροχοκάθισμα, τον Μπόμπαν Στάνκοβιτς.

Ο "Bobby" μετά από μια λαμπρή καριέρα σε Βελιγράδι, Μπιελίνα, Μπάνια Λούκα, Θεσσαλονίκη, Αθήνα όπου και κατάφερε να πανηγυρίσει δύο φορές το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, μια φορά το Κύπελλο ενώ αναδείχθηκε και MVP, βρίσκεται την τελευταία χρονιά στην ομάδα μας Apollon Wheelchair Basketball ως παίχτης-προπονητής δίνοντας τεράστια εμπειρία στους υπόλοιπους καλαθοσφαιριστές και όλοι μαζί ως ομάδα εκτός από τη μεγάλη περηφάνεια με τις κατακτήσεις τους, παραδίδουν μαθήματα ζωής.

Ο Μπόμπαν σε ηλικία 13 ετών κατά τη διάρκεια νυχτερινής βόλτας με τον αδερφό του στο χωριό του Straza, πυροβολήθηκαν από άγνωστους μέσα στο σκοτάδι με αποτέλεσμα ο Μπόμπαν να δεχτεί 4 σφαίρες στη σπονδυλική του στήλη αφήνοντας τον παραπληγικό και έχοντας πλέον την ανάγκη να χρησιμοποιεί καροτσάκι για να μπορεί να κυκλοφορεί (ευτυχώς ο αδερφός του δεν τραυματίστηκε).

Ενώ δοκίμασε κι άλλα αθλήματα, τον κέρδισε η καλαθόσφαιρα σε τροχοκάθισμα και έχουμε την τιμή και την τύχη να τον έχουμε στην ομάδα μας και μας χαρίζει φοβερές, ανεπανάληπτες στιγμές μαζί με τους υπόλοιπους λεβέντες της ομάδας! Κυρίες και Κύριοι... αποθεώστε τον Boban Stankovic!

Written by Πάμπος Κυριάκου