Με αφορμή τα χθεσινά επεισόδια στο Ελευθερίας, εξέδωσε ανακοίνωση ο καλαθοσφαιρικός Απόλλωνας και μάλιστα έντονη.

Αναλυτικά:

Με την παρούσα ανακοίνωση καταδικάζουμε απερίφραστα τα χθεσινά επεισόδια εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου του “Σταδίου Ελευθερία – Τάσσος Παπαδόπουλος”.
 
Εκτός του αυτονόητου ότι τα γεγονότα αυτά δεν έχουν καμία σχέση με το άθλημα της καλαθόσφαιρας αλλά και με τον αθλητισμό γενικότερα, είναι γεγονός πως αισθανόμαστε οι κόποι, οι θυσίες μας και οι προσπάθειες μας για την πρόοδο του αθλήματος να αμαυρώνονται από τις απερισκεψίες και την παραβατική συμπεριφορά ορισμένων.
 
Αναλογιζόμενοι των ευθυνών που αναλογούν σε όλους, αλλά κυρίως στην Πολιτεία και τις Αρχές που είναι υπεύθυνες για τα μέτρα Πρόληψης και Καταστολής της βίας θα θέλαμε να απευθύνουμε τα κάτωθι ερωτήματα.
 
1. Πώς είναι δυνατόν οι φίλαθλοι της μιας ομάδας να εισήλθαν στο γήπεδο πριν την έναρξη χωρίς σχεδόν κανένα έλεγχο, με αποτέλεσμα κάποιοι εξ αυτών να φέρουν αιχμηρά αντικείμενα όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια, ενώ οι φίλαθλοι του ΑΠΟΛΛΩΝΑ εισήλθαν 2-3 λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου (!) και μετά από εξονυχιστικούς ελέγχους και τεχνηέντως δημιουργημένες εντάσεις.
 
2. Για ποιον λόγο αφέθηκε ανοιχτή η πόρτα ή/και αφύλακτη η διάβαση μεταξύ των δύο κερκίδων, με αποτέλεσμα να δεχθούν επίθεση οι φίλαθλοι του ΑΠΟΛΛΩΝΑ στο ημίχρονο (μεταξύ αυτών και οικογένειες/συνοδοί παιδιών των ακαδημιών) και κάπου εκεί ξεκίνησαν όλα τα καταδικασθέντα επεισόδια.
 
3. Βρισκόμαστε στο 2023, υπάρχουν κάμερες και τεχνολογικός εξοπλισμός για να εντοπιστούν οι υπαίτιοι και να τιμωρηθούν παραδειγματικά.
 
4. Διαρροές, κατευθυνόμενα δημοσιεύματα και ψίθυροι ότι οι φίλαθλοι του ΑΠΟΛΛΩΝΑ προσήλθαν στο Στάδιο χωρίς τα απαραίτητα (εισητήριο/κάρτα φιλάθλου) είναι παντελώς ανυπόστατα καθώς παρουσία ανθρώπων του Δ.Σ. του Σωματείου ΑΠΟΛΛΩΝ (όταν χρειάστηκε να διαπιστώσουν σε τι οφείλεται η μεγάλη καθυστέρηση στην προσέλευση) αλλά και σε συνεργασία με τους επικεφαλής της Αστυνομίας, επιβεβαιώθηκε η κατοχή κάρτας φιλάθλου και εισιτηρίου από τους προσερχόμενους φιλάθλους.
Προφανώς τα ανωτέρω δημοσιεύματα προέρχονται από τους ίδιους που απέτυχαν να σχεδιάσουν σωστά την ομαλή προσέλευση των φιλάθλων και την διεξαγωγή του αγώνα.
 
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Pos Team Pl SD Pts
1. Ε.Ν.Π 2 +11 3
2. DYNATRON ΑΠΟΛΛΩΝ 2 -6 3
3. ΑΠΟΕΛ BC 1 +36 2
4. ΚΕΡΑΥΝΟΣ 1 +33 2
5. AEK BC 1 +24 2
6. ΑΕΛ BC 1 +17 2
7. ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ BC 1 +1 2
8. ΕΘΑ 1 +1 2
9. ΕΑΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 2 -13 2
10. ΑΠΟΠ 2 -41 2
11. ΑΧΙΛΛΕΑΣ 2 -63 2
Template Settings

Color

For each color, the params below will be given default values
Blue Oranges Red

Body

Background Color
Text Color

Header

Background Color

Spotlight3

Background Color

Spotlight4

Background Color

Spotlight5

Background Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction