Προ ημερών το Σωματείο του Απόλλωνα εξέδωσε ανακοίνωση, μέσα από την οποία έκανε λόγο για ''κακοδιαχείρηση και οικονομική ασυνέπεια'' από πλευράς της εταιρείας διαχείρισης της καλαθοσφαιρικής ομάδας Ανδρών.

Με δική της ανακοίνωση η Απόλλων Λεμεσού Καλαθόσφαιρα ΛΤΔ απαντά και πιο κάτω κάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό περιεχόμενο.

''Σε συνέχεια της ανακοίνωσης του σωματείου Απόλλων Λεμεσού ημερ. 20/07/22, η Απόλλων Λεμεσού Καλαθόσφαιρα Λτδ, θα ήθελε να αναφέρει:

Κατά την διάρκεια των 3 ετών, που η εταιρεία διαχειρίστηκε την ομάδα καλαθόσφαιρας, όλη η μπασκετική Κύπρος έγινε μάρτυρας μιας ομάδας, που έκανε πρωταθλητισμό ενώ είχε τόσο μικρό προϋπολογισμό.

Τα τελευταία 2 έτη, όταν το σωματείο ανέλαβε την διαχείριση, ενώ είχε διπλάσιο και τριπλάσιο προϋπολογισμό από προηγουμένως αλλά και μεγαλύτερο προϋπολογισμό από σχεδόν όλες ή τις πλείστες ομάδες, η κατρακύλα της ομάδας ήταν εμφανής, αφού τερμάτισε στην 5 και 6 θέση του πρωταθλήματος, χάνοντας από όλες τις ομάδες. Νεοφώτιστες ομάδες και ομάδες που ποτέ δεν νίκησαν την ομάδα μας, μας νίκησαν τόσο εντός όσο και εκτός έδρας αμαυρίζοντας την ιστορία της ομάδας.

Όταν η εταιρεία διαχειρίστηκε την ομάδα όχι μόνο ανταποκρίθηκε στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά πλήρωσε όλες τις υποχρεώσεις της και κανένας καλαθοσφαιριστής δεν κινήθηκε νομικά εναντίον της.

Η αγωγή του κ. Dorsey ασκήθηκε τις 19/8/21, όταν το σωματείο ετσιθελικά και παράνομα, ήδη από τις 27/01/21, σε πλήρη ρήξη της συμφωνίας διαχείρισης ημερ. 18/07/18, ανέλαβε την διαχείριση της ομάδας και δεν πλήρωσε οφειλές του καλαθοσφαιριστή, παρόλο που αυτός αγωνιζόταν μέχρι το Μάρτιο του 2021.

Η Απόλλων Λεμεσού Καλαθόσφαιρα έχει καταχωρήσει στις 13/4/22 αγωγή εναντίον του σωματείου Απόλλων Λεμεσού, συνέπεια της παράνομης ρήξης της συμφωνία διαχείρισης ημερ. 18/07/18 μεταξύ των δύο πλευρών.

Η Απόλλων Λεμεσού Καλαθόσφαιρα επιφυλάσσει πλήρως τα δικαιώματα της για τους ανυπόστατους και απαράδεκτους χαρακτηρισμούς της ανακοίνωσης του σωματείου ημερ. 20/7/22 και σύντομα θα κινηθεί νομικά εναντίον του αναφερόμενου λιβελογραφήματος.

Η μέχρι σήμερα σιωπή μας προφανώς έχει εκληφθεί ως αδυναμία, γι' αυτό με την παρούσα θεωρήσαμε όπως έπρεπε να θέσουμε δημόσια την θέση μας.

Για Απόλλων Λεμεσού Καλαθόσφαιρα Λτδ''.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Pos Team Pl SD Pts
1. Ε.Ν.Π 2 +11 3
2. DYNATRON ΑΠΟΛΛΩΝ 2 -6 3
3. ΑΠΟΕΛ BC 1 +36 2
4. ΚΕΡΑΥΝΟΣ 1 +33 2
5. AEK BC 1 +24 2
6. ΑΕΛ BC 1 +17 2
7. ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ BC 1 +1 2
8. ΕΘΑ 1 +1 2
9. ΕΑΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 2 -13 2
10. ΑΠΟΠ 2 -41 2
11. ΑΧΙΛΛΕΑΣ 2 -63 2
Template Settings

Color

For each color, the params below will be given default values
Blue Oranges Red

Body

Background Color
Text Color

Header

Background Color

Spotlight3

Background Color

Spotlight4

Background Color

Spotlight5

Background Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction