Ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας Μίλοραντ Μάζιτς παραχώρησε δηλώσεις στους δημοσιογράφους που παρευρέθηκαν στο σεμινάριο διαιτησίας το πρωί της Δευτέρας.

Αναλυτικά:

«Η ομοσπονδία συμφώνησε να αρχίσουμε με νέα λίστα, νέο αίμα και βάσει δυσκολίας του αγώνα να φέρνουμε τους ξένους. Η Κύπρος είναι μόνο η μία από δύο χώρες της Ευρώπης που χρησιμοποιούν ξένους. Η ΟΥΕΦΑ είναι ξεκάθαρη για αυτό. Μου έδωσαν άδεια να ζητήσω ξένους. Πρώτα έπρεπε να ρωτήσω την ΟΥΕΦΑ. Αυτές οι ανακοινώσεις που απαιτούν σε όλα τα παιχνίδια ξένους διαιτητές δεν κάνουν κάτι, δεν θα το κάνω. Οι ομάδες αρχίζουν να παίζουν έξυπνα.

Στέλνουν επιστολές και λένε δεν θέλω αυτόν και αυτόν τον διαιτητή. Η λίστα μας διαθέτει νεαρούς διαιτητές. Ίσως η νεαρότερη της Ευρώπης. Δεν είμαι Άγιος Βασίλης να στείλουν γράμματα και να κάνω ότι μου λένε. Είναι ξεκάθαρη τοποθέτηση από μέρους μου. Φέτος ξεκινήσαμε καλυτέρα από ότι πέρσι. Θα συνεχίσουμε με ξένους αλλά αναλόγως αγώνα. Δεν είναι δυνατό να έχουμε σε όλα τα ματς ξένους.

Αν εξαιρέσουμε ένα διαιτητή όλοι οι υπόλοιποι είναι νεαροί. Έχουμε μια νέα γενιά διαιτητών. Το κριτήριο μου είναι οι απαιτήσεις ενός αγώνα και εάν χρειάζεται κάποιος διαιτητής ειδική διαχείριση.

Ακούω πολλούς να τους κατηγορούν ότι δεν έχουν προσωπικότητα. Μου λένε οι διαιτητές ότι παράγοντες τους περιμένουν στα πάρκινγκ και τους εκφοβίζουν. Τα μαθαίνω όλα και προσπαθώ να τους προστατεύσω».

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Pos Team Pl SD Pts
1. ΑΠΟΕΛ 26 +38 59
2. ΑΡΗΣ 26 +32 56
3. ΑΕΚ 26 +18 52
4. ΠΑΦΟΣ FC 26 +28 50
5. ΟΜΟΝΟΙΑ 26 +19 49
6. ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ 25 +13 44
Template Settings

Color

For each color, the params below will be given default values
Blue Oranges Red

Body

Background Color
Text Color

Header

Background Color

Spotlight3

Background Color

Spotlight4

Background Color

Spotlight5

Background Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction