ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εκεί στη διοίκηση ακούει κανείς; Μπορείτε να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να δείξετε πως είστε υπολογίσιμοι; Σας κοροιδεύουν και εκθέτετε κι εμάς τους ίδιους αφού θα μας θεωρήσουν όλους ηλίθιους που δεν αντιδρούμε στο πασιφανέστατο και στα ευκόλως νοούμενα!

Ο Μάριος Χριστοφόρου ήταν ο "κύριος" ο οποίος κλίθηκε να επανεξετάσει στο VAR την προβολή του Ρομπέρζ και στο τέλος τον απέβαλε παρά το γεγονός ότι έδιωξε την μπάλα ο αμυντικός της ομάδας μας και στη συνέχεια πάτησε το πόδι του αντίπαλου ποδοσφαιριστή.

Την ίδια ευαισθησία δυστυχώς δεν έδειξε στη φάση του ποδοσφαιριστή της ομάδας που ήταν μέλος των οργανωμένων της (το επαληθεύουν δεκάδες φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο) πατά με τις τάπες των παπουτσιών τον Ντανίλο Σπόλιαριτς (με αποτέλεσμα ο ποδοσφαιριστής μας να περάσει εκτός ως αναγκαστική αλλαγή) και περιέργως σε μια φάση που ο διαιτητής δεν πρόσεξε καν τη φάση και δεν έδωσε καν φάουλ, στη συνέχεια και αφού ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ στέλνει την μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου (Fair Play) ο διαιτητής επιστρέφει, δίνει φάουλ υπέρ του Απόλλωνα και κίτρινη στον Σαρφό. (Προφανώς να του είπε ο 4ος διαιτητής). Ο κ. Χριστοφόρου που ήταν στο VAR γιατί δεν ακολούθησε το ίδιο σκεπτικό όπως ακολούθησε και στην περίπτωση του Ρομπέρζ;

"

"

Ας ξυπνήσουν κάποιοι στη διοίκηση και να σταματήσουν να παριστάνουν τις γλάστρες δίπλα από τον Πρόεδρο και είτε να συμπεριφέρονται ως μέλη συμβουλίου είτε να δηλώσουν παραίτηση και να πλαισιωθεί ο πρόεδρος από άτομα που μπορούν να διαχειρίζονται τέτοιες περιπτώσεις και περιστατικά. Μας κοροιδεύουν μπροστά στα μάτια μας και δυστυχώς σιωπούμε, μας γράφουν εκεί που δεν πιάνει μελάνι και μάλιστα με προκλητικό τρόπο! Μας φτύνουν και εμείς νομίζουμε ότι βρέχει! 

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΓΙΑ ΜΕΡΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΝΟΗΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ!! ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΥΡΙΟ ΝΑ ΟΡΙΣΤΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΟΣΤΟ ΑΦΟΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ!!!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΑΤΕ!

 

Written by Πάμπος Κυριάκου