ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κατά τη διάρκεια της ξενάγησης στα ανακαινισμένα αποδυτήρια της ομάδας, ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου, παραχώρησε δηλώσεις στους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

  

Ανάμεσα σε άλλα, επιγραμματικά τα όσα ανέφερε:

"Τον κόσμο δεν τον ενδιαφέρουν τα αποδυτήρια, αλλά τα αποτελέσματα και η πορεία της ομάδας, αν και πίσω από την ομαλή λειτουργία ενός ποδοσφαιρικού συνόλου υπάρχει μια σοβαρή υποδομή που πρέπει να εκσυγχρονίζεται.

Γενικά προσπαθούμε καθημερινά να λειτουργούμε στα πρότυπα ευρωπαϊκών συλλόγων.

Τα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών ηταν οδυνηρά έστω και αν στα δύο τελευταία παιχνίδια ο Απόλλωνας ήταν καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο. 

Αισθανόμαστε και είμαστε δυνατοί, δεν είμαστε μίζεροι.

Πρέπει να υπάρχει ισορροπία στα συναισθήματα. Είμαστε μια πολύ δυνατή ομάδα, σε όλα τα παιχνίδια με όποιον αγωνιστήκαμε ήμασταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο. Έχουμε καλούς παίκτες, καλό προπονητή και είμαστε σίγουροι ότι ο Απόλλωνας θα επιστρέψει.

Όταν είσαι ο Απόλλωνας δεν μπορεί να χάνεις στην έδρα σου, έστω και αν ήταν δίκαιη η νίκη της ΑΕΚ χωρίς κανένα διαιτητικό ατόπημα. Ήταν καλή διαιτησία, όπως και με την Ομόνοια. Το λέμε και μετά από ήττες για να είμαστε δίκαιοι".

Written by Πάμπος Αυγουστή