Ολόκληρη η Κύπρος βουίζει για το 80% συμμετοχής του Δημήτρη Σολωμού στα παιχνίδια του ΑΠΟΕΛ, κυρίως ως χειριστής VAR!! Καλά ρε γατάκια ποιο το πρόβλημά σας; Είναι άψογος στα καθήκοντά του και για αυτό τον ορίζουν σε αγώνες των "εκ φύσεως ανώτερων"!!

Μια και μιλάμε για VAR, ο συγκεκριμένος κύριος, ο Δημήτρης Σολωμού ήταν ο VARίστας στο παιχνίδι του Απόλλωνα με την Πάφο!!! Ξέρετε... εκείνο το παιχνίδι που περιμέναμε το VAR να καλέσει τον Ιταλό διαιτητή για να δώσει κόκκινη κάρτα στον Μπρούνο Φελίπε για εκτός φάσης κτύπημα στο πρόσωπο του Μάριο Γιούρσεβιτς και ανταυτού αποβλήθηκε ο προπονητής μας για διαμαρτυρίες που δεν επενέβηκε το VAR. Ήταν ο άνθρωπος που έπρεπε να επέμβη για να δοθεί κόκκινη κάρτα απευθείας στον Τάνκοβιτς για το σκληρό κτύπημα του στον Κωστάκε που αποτέλεσμα είχε να σχιστεί το μέρος πάνω από το μάτι και τελικά στο ημίχρονο να αντικατασταθεί.

Εκεί στην ΚΟΠ πάτε καλά ρε; Εντάξει, προσπαθείτε να βρείτε ένα τρόπο να ξελασπώσετε την "ομάδα" σας από τον μεγάλο εχθρό που ονομάζετε VAR και βρήκατε ένα μοναδικό τρόπο.... να βάζετε ξένους διαιτητές αλλά στο VAR να βάζετε τον Σολωμού... είτε για να "επιβλέπει" τον διαιτητή είτε να τον παροτρύνει να υποδεικνύει πέναλτυ, κόκκινες κλπ για χάρη συγκεκριμένης "ομάδας" η οποία υπέφερε αφάνταστα από τις αντικειμενικές υποδείξεις του VAR τόσα χρόνια!!! Ακόμη περιμένουμε μια απολογία από τον κύριο Σολωμού που του.. "διέφυγαν" οι φάσεις με τις κόκκινες κάρτες της Πάφου οι οποίες ήταν κι ένας εκ των κυριότερων λόγων για το σπάσιμο νεύρων και τις αποβολές του Αρχηγού Χάμπου Κυριάκου και του προπονητή Βλάνταν Μιλόγεβιτς!

Τα πιο πάνω συμβάντα δεν είναι ούτε δικαιολογίες, ούτε "παρηγοριά στον άρρωστο" γιατί ξέρουμε πολύ καλά ότι ως ομάδα πρέπει να σοβαρευτούμε και να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι με περισσότερη πειθαρχία και πάθος, αντιλαμβανόμενοι σε ποια ομάδα αγωνίζονται οι ποδοσφαιριστές και να αντιληφθούμε ότι δεν χάνουμε τη ψυχραιμία μας και τη συγκέντρωσή μας σε λανθασμένες υποδείξεις των διαιτητών (στη συγκεκριμένη περίπτωση στο VAR).

Ο συγκεκριμένος διαιτητής έχει πείσει τόσο την επιτροπή διαιτησίας όσο και την ΚΟΠ γενικότερα ότι είναι πολύ αδύνατος ως διαιτητής σε σημείο που μπορεί να θεωρηθεί και επικίνδυνος σε συγκεκριμένα κρίσιμα παιχνίδια. Αυτός είναι και ο λόγος που τον κρατάνε συνεχώς στο VAR και συγκεκριμένα σε αγώνες του ΑΠΟΕΛ. Ακολουθούν οι ορισμοί του Δημήτρη Σολωμού...

Οι ορισμοί στους επτά αγώνες του ΑΠΟΕΛ:

1η αγ. ΑΕΖ-ΑΠΟΕΛ: διαιτητής Φελλάς, VAR Σολωμού

3η αγ. Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ: Ξένοι διαιτητής-VAR

4η αγ. ΑΠΟΕΛ-Απόλλων: Ξένος διαιτητής, VAR Σολωμού

5η αγ. Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ: Ξένοι διαιτητής-VAR

2η αγ. ΑΠΟΕΛ-Πάφος: διαιτητής Χριστοδούλου, VAR Σολωμού

6η αγ. ΑΠΟΕΛ-Εθνικός: διαιτητής Φωτίου, VAR Αντωνίου

7η αγ. Οθέλλος-ΑΠΟΕΛ: διαιτητής Αντωνίου, VAR Σολωμού

Πέραν των πιο πάνω 7 ορισμών, ο συγκεκριμένος VARίστας ορίστηκε και στην 8η αγωνιστική στο VAR του ΑΕΚ - ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ... την 9η αγωνιστική στο VAR του αγώνα ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΑΦΟΣ (και ακόμη περιμένουμε να καλέσει τον διαιτητή να δώσει κόκκινη σε Τάτκοβιτς και Μπρούνο)..και τη 10η αγωνιστική μετά από δύο αγωνιστικές μακριά από το ΑΠΟΕΛ.... επανήλθε στο ΑΕΚ - ΑΠΟΕΛ στο VAR φυσικά! Ο κακός δαίμονας του ΑΠΟΕΛ στο VAR πάει να εξαφανιστεί με "φύλακα άγγελο" τον Δημήτρη Σολωμού!!! 

Για να δούμε τους ορισμούς της 11ης αγωνιστικής... θα θορυβηθεί κανείς;

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Pos Team Pl SD Pts
1. ΑΠΟΕΛ 26 +38 59
2. ΑΡΗΣ 26 +32 56
3. ΑΕΚ 26 +18 52
4. ΠΑΦΟΣ FC 26 +28 50
5. ΟΜΟΝΟΙΑ 26 +19 49
6. ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ 25 +13 44
Template Settings

Color

For each color, the params below will be given default values
Blue Oranges Red

Body

Background Color
Text Color

Header

Background Color

Spotlight3

Background Color

Spotlight4

Background Color

Spotlight5

Background Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction