Στο χθεσινό αγώνα η ομάδα μας ηττήθηκε από την Πάφο με 0-3.

Ακούγοντας κάποιος που δεν είδε όλο τον αγώνα και ειδικά από το γήπεδο, αυτό το αποτέλεσμα, εύκολα μπορεί να υποθέσει ότι η Πάφος ήταν καλύτερη και κέρδισε δίκαια.

Είναι όμως έτσι τα πράγματα?

Στο πρώτο ημίχρονο καταρχήν, δεν είδαμε ποδόσφαιρο.  Ο Ιταλός διαιτητής φρόντισε να φορτώσει τους ποδοσφαιριστές και τον κόσμο της ομάδας μας με νεύρα.  Για να το πετύχει αυτό δεν χρειάστηκε τη μεγάλη φάση.  Όταν στα φαινομενικά ασήμαντα μαρκαρίσματα, τα σφυρίγματα είναι αλλοπρόσαλλα και ανομοιόμορφα, τότε όλοι λαμβάνουν το μήνυμα.

Όταν σε συνεχή μαρκαρίσματα πάνω στον Κοστάκε δεν σφυρίζεται το παραμικρό και μάλιστα σε μια από αυτές τις περιπτώσεις όπου ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής δέχτηκε αγκωνιά στο πρόσωπο, ο Ιταλός αντί να σφυρίξει φάουλ και κίτρινη στον αντίπαλο (η φάση ήταν ακριβώς μπροστά στο δεύτερο βοηθό που ούτε αυτός είδε κάτι) επέλεξε να κάνει παρατηρήσεις στον Κοστάκε.  Μάλιστα του υπέδειξε να περάσει εκτός γηπέδου αφού υπήρχε αίμα στο πρόσωπο του.  Πέρασε λοιπόν εκτός και όταν ο παίχτης ζήτησε άδεια να εισέλθει ξανά στον αγώνα και ενώ η μπάλα παιζόταν  στην περιοχή μας με την Πάφο να επιτίθεται, τον άφησε επιδεικτικά εκτός ρίχνοντας εκ νέου λάδι στη φωτιά που ήδη είχε ανάψει ο ίδιος.

Μετά την (ορθή) αποβολή του αρχηγού, υπήρξε φάση μέσα στην περιοχή μας όπου ο προκλητικότατος Μπρούνο έσπρωξε και με τα δύο χέρια τον Γιούρτσεβιτς, ενέργεια που ήταν μια γεμάτη κίτρινη κάρτα και συνεπώς η δεύτερη για τον εν λόγω ποδοσφαιριστή και πάλι ο Ιταλός διαιτητής αποφάσισε ότι δεν είδε κάτι.  Που ήταν όμως το VAR?  Αποτέλεσμα? Αποβολή του προπονητή μας. Και πάλι μήνυμα ελήφθη, ξεκάθαρα πλέον.

Δεν θα σας περάσει.  Δεν θα περάσει σε κανένα.

Χάμπο είσαι ο αρχηγός και όλοι είμαστε δίπλα σου.  Είδαμε τι έγινε.  Αν μπορούσες να το χειριστείς διαφορετικά και πιο αποτελεσματικά? Σίγουρα ναι.  Κανένας όμως δεν σε κρίνει και δεν σε κατακρίνει.  Όλοι έχουμε τα όρια μας και σε εκείνη τη φάση, ο τύπος αυτός που προκαλούσε τους πάντες συνεχώς, σε έκανε να τα ξεπεράσεις.  Παρελθόν.  Προχωρούμε.

Είμαστε πλέον υποψιασμένοι και ξέρουμε πως θα αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις που έρχονται.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Pos Team Pl SD Pts
1. ΑΠΟΕΛ 26 +38 59
2. ΑΡΗΣ 26 +32 56
3. ΑΕΚ 26 +18 52
4. ΠΑΦΟΣ FC 26 +28 50
5. ΟΜΟΝΟΙΑ 26 +19 49
6. ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ 25 +13 44
Template Settings

Color

For each color, the params below will be given default values
Blue Oranges Red

Body

Background Color
Text Color

Header

Background Color

Spotlight3

Background Color

Spotlight4

Background Color

Spotlight5

Background Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction