Δεν ήταν μόνο η νίκη χθες που χαροποίησε τον κόσμο μας, αλλά και η εμφάνιση της ομάδας.

Εντάξει δεν ήταν η καλύτερη, όμως αν και παίζαμε με ένα αντίπαλο που δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο, η ομάδα έπαιξε συγυρισμένα και κατά διαστήματα αρκετά όμορφα και έδειξε ότι μπορεί για καλύτερα πράγματα.

Ο κ. Μιλόγεβιτς φαίνεται ότι δουλεύει αρκετά τόσο στον τομέα της φυσικής κατάστασης, όσο και στον τομέα της τακτικής.

Οι αλλαγές που κάνει από τον πάγκο δείχνουν να δουλεύουν και να βοηθούν την ομάδα.  Όταν στο 57' χθες πέρασαν στον αγώνα Βαλμπουενά και Μάρκες έδωσαν στην ομάδα ένα άλλο αέρα, μια φρεσκάδα που βοήθησε και στο ανέβασμα των υπολοίπων. Ο Αμπτουραχίμι για παράδειγμα ένιωσε στήριξη και βελτιώθηκαν τα πατήματα του στο γήπεδο και θα μπορούσε να χριστεί σκόρερ σε εκείνο το όμορφο πλασέ που απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας και στη συνέχεια η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι.

Ο Μάρκες είναι γρήγορος, μπορεί να φύγει πίσω από την πλάτη της αντίπαλης άμυνας, όπως έκανε και στη φάση του δεύτερου γκολ, όπου ο Λέουβενμπερκ του έστειλε μια πανέμορφη μακρινή μπαλιά και αυτός έκανε ένα ιδανικό τελείωμα.

Ο "γέρος" Βαλμπουενά από την άλλη, έδειξε ακόμα μια φορά ότι δεν ήρθε στον Απόλλωνα για τουρισμό και με την ποιότητα και την εμπειρία του έδωσε στην ομάδα την ηρεμία, αλλά και τη σπιρτάδα που χρειαζόταν.

Η αμυντική γραμμή με ηγέτη τον Πειμπέρνς στάθηκε αρκετά καλά, με ελάχιστες εξαιρέσεις, που όμως και αυτές είναι μέσα στο παιχνίδι.

Μαγικός για ακόμα ένα αγώνα ήταν ο αρχηγός. Ο Χάμπος έτρεξε παντού, έδωσε μάχες που κέρδισε τις περισσότερες και με εκείνη την υπέροχη μακρινή μπαλιά προς τον Νταρίκουα έβαλε τις βάσεις για την επίτευξη του πρώτου γκολ.

Ο Κολ φαίνεται να ανεβαίνει σιγά σιγά και να βρίσκει ξανά τα πατήματα του, κάτι που χρειαζόμαστε αφού όλοι γνωρίζουμε την αξία του.

Εκείνο που χρειάζεται τώρα όπως πολύ σωστά ανέφερε και ο προπονητής είναι σκληρή δουλειά, αφού η ομάδα πρέπει να ανέβει, για να φτάσει εκεί που της αξίζει και που ο κόσμος μας θέλει.

Ένας κόσμος που για άλλη μια φορά έδειξε τι σημαίνει να είσαι Απολλωνίστας.  Κάτι που δεν μπορεί να το καταλάβει ο οποιοσδήποτε, παρά μόνο οι Απολλωνίστες.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Pos Team Pl SD Pts
1. ΑΠΟΕΛ 26 +38 59
2. ΑΡΗΣ 26 +32 56
3. ΑΕΚ 26 +18 52
4. ΠΑΦΟΣ FC 26 +28 50
5. ΟΜΟΝΟΙΑ 26 +19 49
6. ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ 25 +13 44
Template Settings

Color

For each color, the params below will be given default values
Blue Oranges Red

Body

Background Color
Text Color

Header

Background Color

Spotlight3

Background Color

Spotlight4

Background Color

Spotlight5

Background Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction