ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το παρών του στην καθιερωμένη Διάσκεψη Τύπου έδωσε ο προπονητής του Απόλλωνα, Μπογκντάν Αντόνε, μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του κόντρα στον Οθέλλο.

Αναλυτικά:

«Δεν υπάρχουν πολλά πράγματα να πω. Μπήκαμε καλά στο γήπεδο. Σκοράραμε σχετικά νωρίς. Μετά ήρθε το διάλλειμα για το νερό και κάπου εκεί αποσυντονιστήκαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε τον αντίπαλο, χάσαμε κάποιες ευκαιρίες. Σίγουρα περιμένω πως θα έρθουν παιχνίδια σαν αυτό όπου θα ψάχνουμε το γκολ και δεν θα έρχεται. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε στο τέλος που πιέσαμε να σκοράρουμε για να νικήσουμε».

Και πρόσθεσε: «Είναι παιχνίδια που πρέπεις να επιβάλλεις πίεση για να τον αναγκάζεις να κάνει λάθος. Στην αρχή είχαμε καλή κυκλοφορία. Όταν ήρθαν οι διακοπές χάσαμε το ρυθμό μας. Όταν η άλλη ομάδα διακόπτει συνέχεια τον ρυθμό, τον χάνεις και εσύ τον ρυθμό σου και αυτό είναι κάτι που βλέπεις και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια».

Αν το σημερινό ματς είναι ένα μάθημα: «Ίσως μπορείς να το πεις. Αυτό το παιχνίδι όμως μπορεί να το δούμε ξανά φέτος, όπου αντίπαλος θα προσπαθεί να σπάσει το ρυθμό σου και εσύ να προσπαθείς να βρεις τις φάσεις. Σε τέτοια ματς θέλεις και την ποιότητα των παικτών. Σήμερα δυστυχώς δεν είχαμε αρκετές επιλογές στην επίθεση. Έλειπε ο Ντόνιο που έχει το γκολ, ο Κρμέντσικ είχε χάσει πολλές προπονήσεις, και ήταν δύσκολο κόντρα στην πολύ καλή αμυντική λειτουργία του αντίπαλου. Από εκεί και πέρα δεν έχω παραπάνω από τους παίκτες. Σίγουρα περιμένω περισσότερα από μερικούς αλλά πάλεψαν αρκετά σήμερα».

Για τα μεταγραφικά: «Θα δούμε. Θα αναλύσουμε εσωτερικά και το σημερινό παιχνίδι. Τις επόμενες μέρες θα πάρουμε κάποιες αποφάσεις για μεταγραφές. Θα είναι το πολύ μία με δύο».

Written by Πάμπος Κυριάκου