ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιτέλους νίκη με ευρύ σκορ για την ομάδας μας.

Αυτό το τρίποντο απέναντι στην Ανόρθωση, η οποία δεν είναι μεν στα καλύτερα της, είναι όμως η Ανόρθωση, το οποίο μάλιστα συνοδεύτηκε με καλή εμφάνιση και ένα 3-0, μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά για την ψυχολογία της ομάδας μας στη συνέχεια.

Φαίνεται ότι η επιθετική γραμμή άρχισε να παίρνει μπρος και αυτό κυρίως οφείλεται στο γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές της μεσαίας γραμμής κάνουν δουλειά και μεταφέρουν τη μπάλα στους επιθετικούς.  Η δουλειά είναι συλλογική, είναι ομαδική και χρειάζεται όλες οι γραμμές να λειτουργούν σωστά.

Το ανέβασμα του Σαχάρ είναι αισθητό και ήρθε σε μια στιγμή που χρειαζόταν, αφού έτσι η απουσία του Κολ δεν γίνεται ιδιαίτερα αντιληπτή.

Βέβαια όλοι οι ποδοσφαιριστές δείχνουν διαφορετική διάθεση, όμως χρειάζεται συνέχεια, χρειάζεται ανάκτηση της αυτοπεποίθησης και εννοείται ότι επιβάλλεται ο (περαιτέρω) εμβολιασμός της ομάδας με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα έρθουν τώρα με προοπτική να μείνουν και του χρόνου, ώστε να μην χρειαστεί να ξηλωθεί η ομάδα το καλοκαίρι, αλλά και κυρίως, για να επιτευχθούν οι φετινοί αναπροσαρμοσμένοι στόχοι, αφού μετά τον αποκλεισμό από το κύπελλο, το μόνο που έχει απομείνει είναι η διάκριση μέσω του πρωταθλήματος.

  

Written by Πάμπος Αυγουστή