Επιτέλους νίκη με ευρύ σκορ για την ομάδας μας.

Αυτό το τρίποντο απέναντι στην Ανόρθωση, η οποία δεν είναι μεν στα καλύτερα της, είναι όμως η Ανόρθωση, το οποίο μάλιστα συνοδεύτηκε με καλή εμφάνιση και ένα 3-0, μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά για την ψυχολογία της ομάδας μας στη συνέχεια.

Φαίνεται ότι η επιθετική γραμμή άρχισε να παίρνει μπρος και αυτό κυρίως οφείλεται στο γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές της μεσαίας γραμμής κάνουν δουλειά και μεταφέρουν τη μπάλα στους επιθετικούς.  Η δουλειά είναι συλλογική, είναι ομαδική και χρειάζεται όλες οι γραμμές να λειτουργούν σωστά.

Το ανέβασμα του Σαχάρ είναι αισθητό και ήρθε σε μια στιγμή που χρειαζόταν, αφού έτσι η απουσία του Κολ δεν γίνεται ιδιαίτερα αντιληπτή.

Βέβαια όλοι οι ποδοσφαιριστές δείχνουν διαφορετική διάθεση, όμως χρειάζεται συνέχεια, χρειάζεται ανάκτηση της αυτοπεποίθησης και εννοείται ότι επιβάλλεται ο (περαιτέρω) εμβολιασμός της ομάδας με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα έρθουν τώρα με προοπτική να μείνουν και του χρόνου, ώστε να μην χρειαστεί να ξηλωθεί η ομάδα το καλοκαίρι, αλλά και κυρίως, για να επιτευχθούν οι φετινοί αναπροσαρμοσμένοι στόχοι, αφού μετά τον αποκλεισμό από το κύπελλο, το μόνο που έχει απομείνει είναι η διάκριση μέσω του πρωταθλήματος.

  

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Pos Team Pl SD Pts
1. ΑΠΟΕΛ 26 +38 59
2. ΑΡΗΣ 26 +32 56
3. ΑΕΚ 26 +18 52
4. ΠΑΦΟΣ FC 26 +28 50
5. ΟΜΟΝΟΙΑ 26 +19 49
6. ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ 25 +13 44
Template Settings

Color

For each color, the params below will be given default values
Blue Oranges Red

Body

Background Color
Text Color

Header

Background Color

Spotlight3

Background Color

Spotlight4

Background Color

Spotlight5

Background Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction