Ακόμα μια αποκαρδιωτική εμφάνιση της ομάδας μας χθες το βράδυ στο ΓΣΠ.  Πολύ εύστοχο το σχόλιο του εκπρόσωπου τύπου Φανούριου Κωνσταντίνου, ότι "ούτε με αίτηση δεν βάζουμε γκολ".

Όταν δεν μπορείς να βάλεις γκολ, η ήττα από την Ομόνοια ήταν το φυσικό επακόλουθο.  Επακόλουθο όσων ξεκίνησαν να διαδραματίζονται από πέρσι, πριν ακόμα την τελική φάση του πρωταθλήματος, όταν η ομάδα μας δεν μπορούσε να κερδίσει και απλώς ανταλάζαμε "δώρα" με τους συνδιεκδικητές του τίτλου.  Εμείς χάναμε βαθμούς αδικαιολόγητα και αυτοί δεν κέρδιζαν.  Εξαίρεση υπήρξαν οι δύο αγώνες με Αποέλ και Άρη, όπου ουσιαστικά με τις δύο αυτές νίκες καταφέραμε να πάρουμε το πρωτάθλημα.

Το πρόβλημα ξεκίνησε, ή μάλλον άρχισε να φαίνεται τότε, όμως τα όσα έγιναν, όχι μόνο δεν βοήθησαν στην επίλυση, αλλά αύξησαν και μεγάλωσαν τα προβλήματα, με αποτέλεσμα να βλέπουμε σήμερα τον περσινό πρωταθλητή να παραπαίει.

Σε κάποια πολύ μικρά διαστήματα χθες κάτι πήγε να γίνει, αλλά αυτό εννοείται ότι δεν είναι αρκετό και παρασάγγας αρμόζει στον πρωταθλητή.

Εκείνο που επιβάλλεται να γίνει τώρα είναι ψυχραιμία, σκέψη, εντοπισμός των προβλημάτων και επίλυση τους.  Η φετεινή χρονιά έχει χαθεί.  Δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει κάτι μέσω του κυπέλου, οι εμφανίσεις όμως τις ομάδας μας δεν μπορούν να πείσουν κανένα. 

Ο κόσμος της ομάδας είναι απογοητευμένος, είναι μουδιασμένος, είναι αποσβολωμένος.  Θυμός δεν νομίζω ότι υπάρχει για την ώρα.  Θα υπάρξει όμως, γιατί ο Απολλωνίστας είναι υπερήφανος. Ποτέ δεν τα έβαλε κάτω.  Ο κόσμος ήταν πάντα εκεί.  Την υποχρέωση που του αναλογεί για το καλό της ομάδας την εκπληρώνει και με το παραπάνω.  Σίγουρα ο κόσμος όχι μόνο δεν έχει την παραμικρή ευθύνη για την κατάντια της ομάδας, αλλά είναι και αυτός που αισθάνεται την ντροπή. 

Η κατάσταση της ομάδας δεν αφήνει τον κόσμο να χαρεί τον περσινό τίτλο. 

Πρέπει τώρα και ο πρόεδρος να πράξει το ίδιο και να επαναφέρει την ομάδα εκεί που πρέπει να βρίσκεται.  Ο ίδιος υποσχέθηκε ότι το έργο φέτος θα είναι "φοβητσιάρικο".  Φυσικά και δεν το εννοούσε κατ΄αυτό τον τρόπο.  Ο ίδιος υποσχέθηκε κατά τα εγκαίνια του νέου γηπέδου ότι ο Απόλλωνας θα επανέλθει εκεί που του αρμόζει.  Μένει τώρα να δούμε πράξεις και κινήσεις προς τη σωστή κατεύθυνση.  Πρέπει από τώρα να γίνουν κινήσεις (άμεσες και έμμεσες) που θα έχουν τον Απόλλωνα έτοιμο για του χρόνου.  Είναι λυπηρό να μιλάμε από τώρα για "του χρόνου", αλλά πρέπει να δούμε την πραγματικότητα. Παράλλημα πρέπει να κινηθούμε για την κατάκτηση του κυπέλλου, που ίσως αυτό μετριάσει κάπως την απογοήτευση των πρωταθλητών.

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Pos Team Pl SD Pts
1. ΑΠΟΕΛ 26 +27 59
2. ΑΕΚ 26 +25 57
3. ΑΡΗΣ 26 +26 53
4. ΠΑΦΟΣ FC 26 +29 51
5. ΑΠΟΛΛΩΝ 26 +7 44
6. ΟΜΟΝΟΙΑ 26 +9 41
7. ΑΕΛ 26 +1 35
8. ΣΑΛΑΜΙΝΑ 25 -8 35
9. ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ 26 -7 33
10. ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ 23 -15 23
11. ΔΟΞΑ 23 -20 14
12. ΕΝΠ 23 -22 14
13. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 23 -25 14
14. ΑΚΡΙΤΑΣ 23 -27 12
Template Settings

Color

For each color, the params below will be given default values
Blue Oranges Red

Body

Background Color
Text Color

Header

Background Color

Spotlight3

Background Color

Spotlight4

Background Color

Spotlight5

Background Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction