Ακόμα ένας αγώνας που η ομάδα μας έριξε αβολίδοτα.

Εντάξει.  Αυτό μπορεί να συμβεί και στις καλύτερες οικογένειες.  Έγινε ο χειρότερος δυνατός προγραμματισμός το καλοκαίρι, όπου όποιες κινήσεις έγιναν, έγιναν με βάση τα θέλω του Τσόρνιγκερ, ο οποίος προτιμούσε ένα ιδιαίτερο τρόπο παιχνιδιού.

Στη συνέχεια έγινε η αντικατάσταση προπονητή, σε μια εντελώς λανθασμένη στιγμή, προσελήφθη λανθασμένα ένας προπονητής (Καταλά) ο οποίος είχε μια εντελώς διαφορετική φιλοσοφία από τον προκάτοχο του, όμως πλέον δεν υπήρχε χρόνος, ούτε η δυνατότητα για αλλαγή ποδοσφαιριστών, ούτε καν χρόνος για να μπορέσει ο νέος προπονητής να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές του, αφού οι υποχρεώσεις ήδη είχαν αρχίσει.

Έφυγε και ο Καταλά και ανέλαβε υπηρεσιακός ο Μακρίδης, ο οποίος καλείται να σώσει οτιδήποτε σώζεται, με ό,τι όπλα έχει στη διάθεση του, προσαρμόζοντας τα πλάνα του διαρκώς, όχι με βάση τον τρόπο παιχνιδιού που αυτός επιθυμεί, αλλά με βάση το πως οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές μπορούν να αποδώσουν καλύτερα.

Οπότε τώρα τι γίνεται?

Προσωπική άποψη είναι ότι από τώρα η διοίκηση πρέπει να καταλήξει σε κάποιο προπονητή, είτε αυτός είναι ο Κωνσταντίνος Μακρίδης είτε όποιος κριθεί κατάλληλος, ο οποίος δεν χρειάζεται αν αυτό δεν είναι εφικτό να αναλάβει από τώρα στην ομάδα, μαζί όμως με τον προπονητή αυτό, θα πρέπει να αρχίσει από τώρα ο προγραμματισμός για την επόμενη χρονιά.  Να εντοπιστούν τα χαρακτηριστικά των ποδοσφαιριστών που πρέπει να έρθουν στην ομάδα, να γίνει γενικά ένα προσχέδιο, το οποίο όσο προχωρά ο χρόνος θα προσαρμόζεται και θα τελειοποιείται με σκοπό όσο πιο γρήγορα γίνεται, είτε αυτό είναι για το θεσμό του κυπέλου (δύσκολο) είτε για την έξοδο στην Ευρώπη (δύσκολο) είτε για την επόμενη χρονιά, το σχέδιο αυτό να ενεργοποιηθεί και ο Απόλλωνας να παρουσιάζεται στο γήπεδο σαν Απόλλωνας.  

Απογοήτευση υπάρχει.  Είμαστε οι περσινοί πρωταθλητές. Ακριβώς όμως επειδή είμαστε οι περσινοί πρωταθλητές, επιβάλλεται να δράσουμε σαν τέτοιοι, να διορθώσουμε τα λάθη και να παραμείνει ο Απόλλωνας εκεί όπου είναι φτιαγμένος να βρίσκεται.

Iδού η Ρόδος.....

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Pos Team Pl SD Pts
1. ΑΠΟΕΛ 26 +38 59
2. ΑΡΗΣ 26 +32 56
3. ΑΕΚ 26 +18 52
4. ΠΑΦΟΣ FC 26 +28 50
5. ΟΜΟΝΟΙΑ 26 +19 49
6. ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ 25 +13 44
Template Settings

Color

For each color, the params below will be given default values
Blue Oranges Red

Body

Background Color
Text Color

Header

Background Color

Spotlight3

Background Color

Spotlight4

Background Color

Spotlight5

Background Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction