ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στις 11 το πρωί είναι προγραμματισμένη η συνάντηση των 3 σωματείων της Λεμεσού με τον ΚΟΑ για να πέσουν οι υπογραφές και να αναλάβουν τη διαχείριση του σταδίου τα 3 σωματεία ΑΠΟΛΛΩΝ, ΑΕΛ και ΑΡΗΣ.

Με τη σειρά τους, τα σωματεία θα εξουσιοδοτήσουν τις 3 ποδοσφαιρικές εταιρίες να διαχειριστούν το στάδιο διαμέσω της εταιρίας ΑΑΑ και θα ξεκινήσει η τροφοδότηση και η ενίσχυση του γηπέδου με άτομα/εξοπλισμό μέχρι να είναι έτοιμο το στάδιο για τη διεξαγωγή του πρώτου αγώνα.

Δεν είναι απλό να διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας αφού θα πρέπει να μελετηθούν τα σχέδια ασφαλείας, να γίνουν οι ανάλογες πρόβες, ήχος, γιγαντοοθόνες, φωτισμός ενώ θα γίνουν οι ανάλογες προσλήψεις για τα άτομα στις εισόδους, αλλά και σε όλα τα υπόλοιπα πόστα και μέχρι να εκπαιδευτούν, να τους δοθούν οι ανάλογες και απαραίτητες οδηγίες, θα πρέπει άπαντες να αναμένουν μέχρι η εταιρία να είναι έτοιμη να υποδεχθεί το πρώτο παιχνίδι με ασφάλεια και με επιτυχία.

Αρχής γενομένης από σήμερα λοιπόν που πέφτουν οι υπογραφές σε λίγο, ξεκινά η προσπάθεια και η αντίστροφη μέτρηση για τη διεξαγωγή του πρώτου αγώνα.

Written by Πάμπος Κυριάκου