Με ανακούφιση δέχτηκε η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου του Απόλλωνα το άκουσμα της λύσης της συνεργασίας της ποδοσφαιρικής εταιρίας με τον πρώην πλέον Τεχνικό Διευθυντή της ομάδας Πέτρο Κονναφή αλλά και τη λύση της συνεργασίας της με τον μέχρι χθες προπονητή της ομάδας Νταβίντ Καταλά, επιλογή βέβαια του πρώτου, για να αντικαταστήσει τον προπονητή που έδωσε τον τίτλο στην ομάδα μετά από 16 χρόνια "φαγούρας".

Θα πρέπει όμως να τονιστεί ότι τα επόμενα βήματα είναι πιο σημαντικά και κανείς δεν εγγυάται ότι με την απομάκρυνση του Πέτρου Κονναφή τα προβλήματα της ομάδας έχουν λυθεί και ξεκινάμε να πανηγυρίζουμε. Προσωπική άποψη ότι ήταν μια κίνηση προς τα εμπρός αλλά θα πρέπει να ακολουθήσουν άλλες κινήσεις που θα αλλάξουν ΚΑΙ την ομάδα ΚΑΙ τη ψυχολογία ΚΑΙ γενικά η ομάδα να λειτουργεί με πρόγραμμα, οργάνωση και τυπικότητα.

Αρχικά ο προπονητής (πιθανότατα ο Κωνσταντίνος Μακρίδης) ή όποιοσδήποτε προσληφθεί θα πρέπει να πλαισιωθεί από πολύ καλούς σκάουτερ οι οποίοι θα επικοινωνούν με καταξιωμένους ατζέντηδες ποδοσφαιριστών και μαζί με τον προπονητή ο οποίος θα πρέπει να έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο, να συμφωνούν για τους ποδοσφαιριστές που θα έρθουν στην ομάδα. 

Αν η διοίκηση επιθυμεί να συνεχίσει με το θεσμό του Τεχνικού Διευθυντή, θα πρέπει να διαχωρίσει τις αρμοδιότητες του με αυτές του προπονητή, ειδικά στο θέμα της ενίσχυσης και των μεταγραφών. Θα πρέπει οι αρμοδιότητες να μην βρίσκονται σε αντίθεση και σίγουρα δεν πρέπει να φέρει τη σύμφωνο γνώμη και των δύο μια μεταγραφή, αυτό θα μετατρέψει την ομάδα αναποτελεσματική στο να συμφωνήσει με ποδοσφαιριστές, θα αργοπορήσει τον προγραμματισμό και σε βάθος χρόνου προπονητής και τεχνικός διευθυντής θα ρίχνουν ο ένας το φταίξιμο του άλλου. Βέβαια υπάρχουν και περιπτώσεις σοβαρών τεχνικών διευθυντών που συνεργάζονται άψογα με τους προπονητές και λειτουργούν υπέρ της ομάδας για την οποία εργάζονται και βγαίνει ένα άψογο αποτέλεσμα.

Η διοίκηση θα πρέπει να κάνει ξεκάθαρο στον κόσμο ότι ο πρώην Τεχνικός Διευθυντής είναι στα αλήθεια πρώην και δεν πρόκειται ξανά να επηρεάσει την ομάδα μπαίνοντας "από το παράθυρο" στην ομάδα ξανά ή είναι μια παραίτηση μέχρι να ηρεμήσει ο κόσμος και να εμφανιστεί ξανά ως "Φάντης Μπαστούνι" στην ομάδα. Θα πρέπει βέβαια και ο ίδιος να εννοεί την παραίτησή του και να επιμένει σε αυτή και να θεωρεί τον εαυτό του παρελθόν από την ομάδα και να μην είναι επικοινωνιακό τέχνασμα. Είναι κρίσιμο το σημείο το οποίο βρίσκεται, όχι μόνο από την κατάσταση που έχει περιέλθει η ομάδα αλλά και τα άτομα που θα επιλέξει για να σηκώσουν το βάρος της ομάδας και να την επαναφέρουν στο δρόμο των επιτυχιών, όχι μόνο σε αυτή τη χρονιά αλλά και στις υπόλοιπες.

Από τον κόσμο απαιτείται εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο της διοίκησης και να μην ξεφεύγουν στην κριτική τους. Δυστυχώς υπήρξαν αυτά τα διαστήματα αρκετές περιπτώσεις που η κριτική περιέπεσε σε προσωπικές επιθέσεις οι οποίες μάλιστα ήταν άδικες, άκυρες και κακοηθέστατη. Ο κόσμος θα πρέπει να αναλογιστεί για το τι έχει προσφέρει η διοίκηση και τη συνεχίζει να προσφέρει στον κόσμο του Απόλλωνα, λάθη έγιναν, γίνονται και θα γίνονται, φτάνει να υπάρχει η αναγνώρισή τους και η επιθυμία να διορθωνόμαστε και να γινόμαστε καλύτεροι, σοφότεροι και ουσιαστικότεροι. Επομένως ο κόσμος πέραν της καλόπιστης κριτικής η οποία βέβαια πρέπει να γίνεται και σε ορισμένα χρονικά διαστήματα και όχι καθημερινά, να σταματήσουν κάποιοι να είναι γραφικοί με τους "αναθεματισμούς" τους και να συνδράμουν ούτως ώστε η ομάδα να ξαναβρεί το δρόμο της και να μας χαρίσει νέες επιτυχίες .

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Pos Team Pl SD Pts
1. ΑΠΟΕΛ 26 +38 59
2. ΑΡΗΣ 26 +32 56
3. ΑΕΚ 26 +18 52
4. ΠΑΦΟΣ FC 26 +28 50
5. ΟΜΟΝΟΙΑ 26 +19 49
6. ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ 25 +13 44
Template Settings

Color

For each color, the params below will be given default values
Blue Oranges Red

Body

Background Color
Text Color

Header

Background Color

Spotlight3

Background Color

Spotlight4

Background Color

Spotlight5

Background Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction