ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το ότι η ομάδα μας σε εννέα αγωνιστικές βρίσκεται οκτώ ολόκληρους βαθμούς πίσω από την κορυφή, είναι πρόβλημα από μόνο του.

Αυτό όμως θα ήταν ένα πρόβλημα που δεν θα είχε τόσο μεγάλη σημασία, αν η εικόνα της ομάδας μέσα στο γήπεδο δεν ήταν τόσο προβληματική.

Οκτώ γκολ σε εννέα αγωνιστικές πρωταθλήματος, είναι κάτι που θα πρέπει να ψάξουμε πολύ, για να βρούμε πότε έχει ξανασυμβεί αυτό.

Οι τελικές που κάνουν οι ποδοσφαιριστές μας σε κάθε αγώνα είναι ελάχιστες και ειδικά οι τελικές στο στόχο, μετρούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού.  Οι δε πραγματικά επικίνδυνες φάσεις, είναι ακόμα λιγότερες.

Ευθύνες εννοείται ότι υπάρχουν (αλλαγή προπονητή στο χρονικό σημείο που έγινε, επιλογή νέων ποδοσφαιριστών, προετοιμασία κλπ), όμως τώρα δεν είναι η ώρα, για να αρχίσουμε τη μουρμούρα ή τον καταλογισμό ευθυνών. 

Χρειάζεται όμως ανάλυση από τη διοίκηση ώστε να εντοπιστούν τα προβλήματα, να βρεθούν οι λύσεις και να καταστρωθεί  πλάνο άμεσα για να ανατραπεί το σκηνικό που βλέπουμε κάθε εβδομάδα στο γήπεδο.  Οκτώ βαθμοί είναι πάρα πολλοί όμως ακόμα εξαρτάται από τους εαυτούς μας το κατά πόσο μπορούν να καλυφθούν.

Για την ώρα, χρειάζεται ψυχραιμία και συγκέντρωση στο στόχο του ο κάθε ένας. Διοίκηση, τεχνικό επιτελείο, ποδοσφαιριστές και κόσμος.

 

Written by Πάμπος Αυγουστή