ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναλύσεις επί αναλύσεων και προσπαθούμε να βρούμε λόγους που ήρθε αυτό το βαρύ 0-3 για την ομάδα μας, κάτι που όσα και να πούμε δεν αλλάζει. Δεν αλλάζει γιατί πολύ απλά η ομάδα δεν βρέθηκε στην καλή της μέρα, δεν υπήρξαν οι ανάλογες βοήθειες από τον πάγκο (απεναντίας η ομάδα έγινε χειρότερη με τις αλλαγές) ενώ η κούραση ήταν εμφανέστατη σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές (Χαμάς, Κωλ, Πίττας) που δεν τους επέτρεψε να έχουν ψηλό βαθμό απόδοσης.

Όλα τα πιο πάνω πρέπει να πάνε στην άκρη και να αντιληφθούμε ότι οι μεγάλες ομάδες έχουν μηχανισμούς που μετά από μια αποτυχία "απορροφούν" τους κραδασμούς και δεν αφήνουν ένα αρνητικό αποτέλεσμα να διαβάλει την ομάδα σε βαθμό που να δημιουργηθεί γενικό πρόβλημα. Επομένως άπαντες θα πρέπει να ξεχάσουμε την αποτυχία στο Τσίρειο και να κοιτάξουμε τον αγώνα με τον Ολυμπιακό την Παρασκευή που θα είναι εξίσου δύσκολος και απαιτητικός, θα χρειαστεί επιθετικότητα και πίεση απέναντι στον αντίπαλο για να καταφέρουμε να πάρουμε το διπλό. 

Αυτό που θα χρειαστεί είναι πέραν του ότι οι ποδοσφαιριστές που δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα στον αγώνα με τον Άρη θα πρέπει να πεισμώσουν και να καταθέσουν ψυχή στον αγωνιστικό χώρο και να μπορέσουν κάποιοι εξ αυτών να δώσουν ανάσες σε άλλους που τράβηξαν το κουπί σ αυτές τις πρώτες εβδομάδες της νέας περιόδου με ευρωπαικά και εθνικά ματς να διαδέχονται το ένα το άλλο.

Από σήμερα η σκέψη είναι στον Ολυμπιακό και τυχών νίκη επί του Τακτακαλά θα κρατήσει την ομάδα στις ψηλές θέσεις, ενώ η ομάδα θα πάει στη Σλοβακία με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία να κάνει το διπλό και να βρεθεί ένα βήμα πριν τα μπαράζ πρόκρισης του Europa Conference League.

Written by Πάμπος Κυριάκου