ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ

Με την προσθήκη του ονόματος της Dynatron, του ΜΕΓΑ πλέον χορηγού του καλαθοσφαιρικού μας τμήματος, θα ονομάζεται πλέον η ομάδας μας μετά από ανακοίνωση του σωματείου, αναφέροντας δηλαδή ότι το όνομα της ομάδας πλέον θα είναι Dynatron Απόλλων Λεμεσού.

Η ανακοίνωση..

Το Σωματείο ΑΠΟΛΛΩΝ Λεμεσού ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την έναρξη συνεργασίας με την Dynatron, ως ΜΕΓΑΣ Χορηγός του τμήματος καλαθόσφαιρας ανδρών.
Το τμήμα θα φέρει την ονομασία “Dynatron Απόλλων Λεμεσού” για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.
Ο ΑΠΟΛΛΩΝ Λεμεσού, μια παραδοσιακή δύναμη στον χώρο της κυπριακής καλαθόσφαιρας αλλά και ένα ισχυρό brand name στα αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα της Κύπρου, συνάδει απόλυτα με τις αξίες και το όραμα της Dynatron, μια ηγέτιδας εταιρείας στους τομείς που δραστηριοποιείται στην Κύπρο αλλά και το εξωτερικό.
Ευχόμαστε ότι η μεταξύ μας συνεργασία θα συνδυαστεί με πολλές διακρίσεις και θα είναι θα είναι η απαρχή μια μακροχρόνιας και επιτυχημένης πορείας.


Λίγα λόγια για την Dynatron:


Η DYNATRON είναι μια εταιρεία Ανάπτυξης, Μελέτης και Διαχείρισης Έργων στο χώρο της Ενέργειας, παρέχοντας παράλληλα συμβουλευτικές υπηρεσίες στον τομέα της διαχείρισης Συμβάσεων, εύρεσης Χρηματοδότησης, καθώς και Λειτουργίας Τερματικών πετρελαιοειδών/αερίων καυσίμων.
Η πολυετής της εμπειρία, η εμπλοκή της σε Έργα σε ολο τον κόσμο και η συνεργασία της με ιδιωτικές και κρατικές εταιρείες στις χώρες που δραστηριοποιείται, έχει επιτρέψει στην DYNATRON να προσαρμόζεται στις εκάστοτε απαιτήσεις και να ανταποκρίνεται στις όποιες προκλήσεις.
Η DYNATRON ξεκίνησε την δραστηριοποίηση της στην Κύπρο με αφορμή την εμπλοκή της στο έργο της κατασκευής του Τερματικού Υγροποιημένου Αερίου στο Βασιλικό, όπου έχει αναλάβει την επίβλεψη και διαχείριση των Μελετών και της Κατασκευής εκ μέρους του Εργολάβου.
Η συνεργασία της DYNATRON με το ιστορικό σωματείο του Απόλλωνα Λεμεσού αποτελεί για την εταιρεία, εκτός απο χαρά, και ιδιαίτερη τιμή, καθως συνάδει με τις αρχές της για προσφορά στην κοινωνία και στήριξη στον αθλητισμό.

Written by Πάμπος Κυριάκου