ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Είναι πλέον αποδεδειγμένο ότι με Ζράντι στην ομάδα ο Απόλλωνας είναι τουλάχιστον 2 επίπεδα πιο πάνω από οποιαδήποτε άλλη Κυπριακή ομάδα. Κι αυτό γιατί με τον Λιβανέζο άσο να αναλαμβάνει το δημιουργικό κομμάτι της ομάδας, ο Απόλλωνας γίνεται ένα "επιθετικό πυροβόλο" πότε από τα πλάγια και πότε από τον άξονα αλλά και κάποιες φορές με προσωπικές ενέργειες του Λιβανέζου βρίσκει τρόπους παραβίασης της αντίπαλης εστίας καθώς είναι και φοβερός σουτέρ και εξαιρετικός χειριστής της μπάλας.

Η ανάγκη την περσινή χρονιά να αγωνίζεται πολλές φορές στα πλάγια λόγω απουσίας αξιόλογου Winger αλλά και γιατί ο τρόπος παιχνιδιού δεν προέβλεπε 10ρι στην ομάδα, ο Ζράντι αναλάμβανε να κάνει παιχνίδι από δεξιά και αριστερά όταν αγωνιζόταν ενώ πλέον οι συνθήκες τον ευνοούν να αγωνίζεται στον άξονα και να επιδείξει πολύ περισσότερα από τα όσα μέχρι σήμερα έχει δείξει και ενδέχεται να βοηθήσει την ομάδα μας σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Θα πρέπει όμως οι της ομάδας να μην βιάζονται να επαναφέρουν τον παίχτη στον αγωνιστικό χώρο βεβιασμένα και για να σώσουν ένα αγώνα να τον στερηθούμε άλλους 5. Θέλει προσοχή και σοβαρότητα η κατάσταση του Λιβανέζου που για να είμαστε και ειλικρινείς από τότε που έκανε εγχείρηση δεν έχει επανέλθει στα επίπεδα ετοιμότητας που είχε τότε αλλά όλο και νέοι τραυματισμοί εμφανίζονται στο συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Written by Πάμπος Κυριάκου