ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

H προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται για τον αυριανό αγώνα απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα. Άπαντες γνωρίζουν τις ιδιαιτερότητες και τις δυσκολίες αυτού του αγώνα αν σκεφτεί κάποιος την αντιπαλότητα και το πόσο αφιλόξενο γήπεδο είναι το Αμμόχωστος παραδοσιακά για τον Απόλλωνα, είτε αγωνιζόταν με τη Σαλαμίνα είτε με τον Ερμή.

Θα είναι δύσκολο, θα είναι ζόρικο μα σίγουρα θα είναι γλυκό και αποθεωτικό να φυγει η ομάδα μας νικήτρια από αυτό το γήπεδο και να διατηρήσει το απόλυτο 4x4 και να παραμείνει μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας εκμεταλλευόμενη τις πιθανές απώλειες των συνδιεκδικητών του τίτλου. 

Ο Απόλλωνας δεν έχει να κερδίσει μόνο τη Σαλαμίνα, έχει να κερδίσει απουσίες και κόπωση και καλείται να παραμερίσει όλατα προβλήματα και να πάρει το ζητούμενο το οποίο είναι αδιαπραγμάτευτα η νίκη και οι τρεις βαθμοί σε ένα γήπεδο που παραδοσιακά βρίσκει δυσκολίες, εμπόδια και γερή αντίσταση. Καλείται όμως να αποδείξει πόσο μεγάλη ομάδα είναι και να ανταποκριθεί σε ένα παιχνίδι πρωταθλήματος και να παραμερίσει τον προβληματσμό που γέμισε τον κόσμο του στο προηγούμενο αγώνα με την Dnipro στο ΓΣΠ.

Θα χρειαστεί πάθος και συγκέντρωση στο στόχο για να καταφέρει η ομάδα να φύγει με το ροζ φύλλο αγώνα, σοβαρότητα και αποφασιστηκότητα για το διπλό ενώ η σωστή διάταξη χωρίς πολλά πειράματα σε διάφορες θέσεις θα δώσει περισσότερες πιθανότητες στην ομάδα μας να αποδώσει και να πάρει το ζητούμενο που δεν είναι άλλο από ένα μεγάλο διπλό μέσα στο Αμμόχωστος. Μεγάλο ρόλο θα παίξει βέβαια και ο κόσμος ο οποίος θα παρευρεθεί στο Αμμόχωστος δίπλα στην ομάδα. Για άλλη μια φορά αναμένεται να είναι ο 12ος παίκτης της ομάδας, οργανωμένοι και μη, για να συμβάλουν κι αυτοί

Written by Πάμπος Κυριάκου