ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όταν έγινε η κλήρωση των ομίλων του Conference League, πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να χαρακτηρίσουν εύκολο τον όμιλο στον οποίο κληρώθηκε η ομάδα μας και ότι την πρόκριση την είχαμε στο τσεπάκι.

Τελικά όπως αποδυκνείεται στο γήπεδο, κάθε άλλο παρά εύκολος ήταν ο όμιλος.  Βέβαια το βαθμό της δυσκολίας τον ανέβασε ο ίδιος ο Απόλλωνας, αφού με τις δύο μέχρι τώρα εμφανίσεις με Βαντούζ και Ντνίπρο, δεν έπεισε ότι το θέλει.

Με τη Βαντούζ σε ολόκληρο τον αγώνα η ομάδα δεν απέδωσε καλό ποδόσφαιρο, δεν δημιούργησε ευκαιρίες και γενικά η εμφάνιση της δεν ήταν αντάξια ούτε του ονόματος του Απόλλωνα, ούτε της ποιότητας των ποδοσφαιριστών.  

Στο χθεσινό αγώνα με την Ντνίπρο-1, πέραν από την άσχημη εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου, η "ατυχία" χτύπησε δις και μάλιστα πολύ νωρίς, όταν πριν συμπληρωθεί το πρώτο εικοσάλεπτο είχαμε ήδη δύο αναγκαστικές αλλαγές.  Αυτό δεν γνωρίζουμε με βεβαιότητα αν κάποιος μπορεί να το χαρακτηρίσει ατυχία ή κακή προετοιμασία, ή δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να φταίει.  

Στο δεύτερο ημίχρονο και μετά τους χώρους που έδωσαν οι φιλοξενούμενοι, πράγματι η ομάδα μας προσπάθησε, δημιουργήθηκαν ευκαιρίες και προυποθέσεις, ήρθε και ένα γκολ, όσο όμως κυλούσε ο χρόνος τα πόδια των ποδοσφαιριστών μας βάραιναν.  Φάνηκε ότι έλειπαν σημαντικοί ποδοσφαιριστές.

Μεγάλος νικητής ήταν για ακόμα μια φορά ο κόσμος.  Ένας κόσμος που δεν νικήθηκε ποτέ και παρά τις δυσκολίες που αναφέραμε κατά κόρον στο παρελθόν ήταν και πάλι εκεί.  Ένας κόσμος στον οποίο αξίζουν συγχαρητήρια, αφού ακόμα και μετά τη λήξη του αγώνα ήταν εκεί και προσπάθησε να εμψυχώσει τους ποδοσφαιριστές και όχι μόνο.  Αυτό είναι και το σωστό άλλωστε, γιατί μόνο έτσι, κοιτάζοντας μπροστά, αλλά και με μια ματιά στα λάθη του παρελθόντος, θα βοηθήσουμε την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της.

Η κριτική γίνεται, η διοίκηση έχει κάνει ήδη την αυτοκριτική της και αυτό είναι προς τιμή της και αποδεικνύει ότι οι άνθρωποι εκεί δεν φοβούνται να αναλάβουν ευθύνες και να κάνουν τις ενέργειες για διόρθωση των όποιων προβλημάτων.

Τώρα επιβάλλεται να γυρίσουμε σελίδα και την Κυριακή να φέρουμε όλοι μαζί τους τρεις βαθμούς στη Λεμεσό, τρεις βαθμοί που θα μας ανεβάσουν μόνους στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Written by Πάμπος Αυγουστή