ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν έχουμε άλλη επιλογή, "Ο Γέγονε Γέγονε" λέει το αρχαίο ρητό και πραγματικά δεν μπορούμε να ανατρέξουμε ή να αναλύσουμε περισσότερο το τι έχει συμβεί στο χθασινό παιχνίδι, αλλά έχουμε την υποχρεώση άπαντες να κοιτάξουμε μπροστά και να εστιάσουμε στον αγώνα της Κυριακής με τη Νέα Σαλαμίνα.

Μέσα από μια αποτυχία, απογοήτευση και "ανώμαλη προσγείωση" βγαίνουν κάποια συμπεράσματα τα οποία μόνο ως μαθήματα θα πρέπει να τα εκλάβουν οι της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας αλλά να μάθουν από αυτά και να μην τα επαναλαμβάνουν. Ο αγώνας με την Ντνίπρο έχει παρέλθει και ανήκει στο παρελθόν, ενώ με ενδεχόμενη νίκη την ερχόμενη Κυριακή επί της Σαλαμίνας στο Αμμόχωστος θα σημάνει και το ανέβασμα της ομάδας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα ως μόνη και αλάνθαστη με το 4x4 και το απόλυτο των 12 βαθμών.

Ας σφίξουμε τα δόντια, ας δώσουμε χρόνο κι ας παλέψουμε να κερδίσουμε και τα λάθη που έχουμε κάνει όχι μόνο από την αρχή της χρονιάς αλλά κι από πέρσι και στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Δεν έχουμε χρόνο και πολυτέλεια για αναλύσεις, επιρρήψεις ευθυνών και κλαψουρίσματα για την ήττα. 

Written by Πάμπος Κυριάκου