ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΕΜΠΤΗ 08/09/2022:

Η πρεμιέρα των ομίλων του Conference League ξεκινά και εμείς περιμένουμε από την ομάδα μας να φανεί αντάξια των προσδοκιών και να κάνει ποδαρικό φέρνοντας το διπλό στη Λεμεσό, βάζοντας γερές βάσεις για την πρόκριση. Εμείς με τη σειρά μας αν και πληγωμένοι που θα είμαστε μακριά, λόγω δυσκολιών του συγκεκριμένου προορισμού, θα βρισκόμαστε πνευματικά στο πλευρό του ΘΡΥΛΟΥ. Έτσι λοιπόν, μαζευόμαστε από νωρίς στον ΚΕΝΤΡΙΚΟ και παρακολουθούμε όλοι μαζί τον αγώνα της ομάδας μας, δημιουργώντας ατμόσφαιρα γηπέδου.

ΚΥΡΙΑΚΗ 11/09/2022

Η ομάδα μας δίνει το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς με μοναδικό στόχο την νίκη συνεχίζοντας την πορεία της προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η ΘΥΡΑ ΕΝΑ ετοιμάζεται για ακόμη μια παράσταση και ένα ακόμη μάθημα οπαδισμού στους **** της Λακατάμιας. Είναι γιορτή η Κυριακή και πίνουμε απ' το πρωί στο σύνδεσμο, προετοιμαζόμαστε κατάλληλα και αναχωρούμε όλοι μαζί στις 17:00 για την κλινική από όπου θα ακολουθήσει πορεία στις 17:30 για το γήπεδο.

ΟΛΗ ΜΟΥ Η ΖΩΗ ΡΕ ΘΡΥΛΕ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΗ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΦΥΓΑΣ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ

Written by Πάμπος Κυριάκου