ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έχοντας διανύσει τις 3 πρώτες αγωνιστικές είναι σημαντικό να κοιτάξει κάποιος την αναλογία τερμάτων των ομάδων αλλά και της δικής μας ομάδας όπου βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 9 βαθμούς μαζί με το συμπολίτη Άρη αλλά ο Άρης υπερτερεί σε αναλογία τερμάτων και φιγουράρει πρώτος. Στην 3η θέση βρίσκεται η Πάφος με 7 βαθμούς με δύο νίκες και μία ισοπαλία με ΑΠΟΕΛ, αλλά έχει την καλύτερη αναλογία τερμάτων απ όλους τους.

Ο Απόλλωνας έχει την τρίτη καλύτερη αναλογία με 3 τέρματα, έχει σημειώσει 4 τέρματα ενώ έχει δεχτεί ένα. Σημείωσε ένα τέρμα στην πρεμιέρα με την ΕΝΠ, ακολούθησε το γκολ με τη Δόξα ενώ σημείωσε και 2 γκολ με την Ομόνοια και δέχτηκε γκολ από το σημείο του πέναλτυ έχοντας μιας αναλογία 4-1.

Στη δεύτερη θέση βρίσκουμε τον πρωτοπόρο Άρη με διαφορά 7 τερμάτων, αφού στην πρεμιέρα κέρδισε την ΑΕΛ με 2-1 και με ανατροπή, ακολούθησε το εντυπωσιακό 5-0 επί του Ολυμπιακού Λευκωσίας και η μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του ΑΠΟΕΛ με 0-1 όπου και σχηματίστηκε αυτή η διαφορά των 7 τερμάτων.

Στην πρώτη θέση και παρά το γεγονός ότι βρίσκεται πίσω από την ομάδα μας στη βαθμολογία με 7 βαθμούς, συναντάμε την πιο παραγωγική ομάδα τις πρώτες τρεις αγωνιστικές, την ομάδα της Πάφου η οποία παρά την ισοπαλία 1-1 στο ΓΣΠ με τον ΑΠΟΕΛ, έριξε από δύο τεσσάρες στις επόμενες αγωνιστικές σε Καρμιώτισσα και Ακρίτα.

Με θετικό πρόσημο υπάρχουν μόνο οι ομάδες που ακολουθούν την Πάφο με 6 βαθμούς και 4 βαθμούς, Σαλαμίνα, Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ με ένα τέρμα διαφορά.

Written by Πάμπος Κυριάκου