ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε στον Super Sport FM 104.0, στην εκπομπή  12 στα Σπορ με τον Μάκη Νικολάου, όπου δήλωσε τα εξής:

Για τη νίκη επί της ΑΕΖ: Κρατάμε τους βαθμούς. Μας ικανοποίησε η παρουσία της ομάδας που έδειξε πως υπάρχει μια συνέπεια στην πρόοδο που παρουσιάζει. Με καλούς αριθμούς στατιστικά, και επιθετικά και αμυντικά. Αυτά είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς που βάζει ο κ. Μιλόγιεβιτς. Πρέπει να παραμείνουμε ταπεινοί και προσγειωμένοι γιατί δεν έχουμε πετύχει ακόμη τίποτα. Πρέπει  να επικεντρωθούμε στον επόμενο τελικό με αντίπαλο την Πάφο. Πρέπει να καλύψουμε τις απώλειες που είχαμε στα πρώτα δύο παιχνίδια. Η ομάδα ακόμη δεν έχει αποδώσει σύμφωνα με τις πραγματικές της δυνατότητες. Ακόμα, παίκτες λόγω τραυματισμού δεν έχουν προσφέρει όλα όσα μπορούν.

Για τον Χάμπο: Ο Χάμπος κάνει την καλύτερη χρονιά της καριέρας του. Είναι ο καλύτερος Κύπριος αυτή τη στιγμή με διαφορά από τον δεύτερο και μακάρι να συνεχίσει έτσι για να μας οδηγήσει σε νέες επιτυχίες. 

Για τη γενική κατάσταση της ομάδας: Είμαι πολλά χρόνια στην ομάδα. Είναι η πέμπτη φορά που επιχειρούμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα από το μηδέν. Σίγουρα το ξεκίνημά μας δεν ήταν ενθαρρυντικό, ούτε και η εικόνα μας. Ο ερχομός του κ. Μιλόγεβιτς ήρθε χωρίς πολλές τυμπανοκρουσίες, του δώσαμε τα κλειδιά και με μια δική του μεθοδολογία και τρόπος δουλειάς, βλέπουμε την ομάδα να επιτίθεται από όλες τις πλευρές. Αυτό που πετύχαμε είναι να επαναφέρουμε το τρένο στις ράγες, αφού είχε παρεκκλίνει. Η ομάδα ξεχειλίζει από ποιότητα και είμαστε αισιόδοξοι πως ο Απόλλωνας θα κυνηγάει σε κάθε ματς τη νίκη.

Δεν μπορώ να το προσδιορίσω αυτή τη στιγμή για την ετοιμότητα της ομάδας. Ο Πέρετζ λόγω και τις κατάστασης στο Ισραήλ είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Έχουμε πολλούς παίκτες που είναι τώρα σε ανοδική πορεία, βλέπουμε και τον Βαλμπουενά. Γενικά η ομάδα εκπέμπει και έχει υγεία, όπως και καλό κλίμα και αυτά είναι δουλειά του προπονητή και γι’ αυτό έχουμε και αυτά τα αποτελέσματα τις τελευταίες αγωνιστικές.

Για τους τιμωρημένους και τους τραυματίες: Αύριο θα ληφθεί απόφαση για τον Νταρίκβα. Όσον αφορά τους Κολ και Σαγκάλ να περιμένουμε την ιατρική αναφορά του κ. Κακαβελάκη.

Για τον αγώνα με την Πάφο: Είναι μια καλή ομάδα, δύσκολη ομάδα. Καλούμε τον κόσμο να μας στηρίξει για να φτάσουμε σε άλλη μια νίκη. Υπάρχει ξεσηκωμός, ενθουσιασμός. Τέτοια συσπείρωση έχουμε να δούμε από το 2012 όταν ανέλαβε την προεδρία ο κ. Κίρζης.

Για τα 3 γκολ παθητικό: Οι αριθμοί στην περίπτωση αυτή λένε την αλήθεια. Δεν είναι μόνο τα τρία γκολ, αλλά δεν δεχόμαστε και ευκαιρίες. Εκτός από το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ στο πρώτο ημίωρο. Όλες οι άλλες ομάδες μαζί μας έκαναν 6-7 ευκαιρίες.

Written by Πάμπος Αυγουστή