ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναμφίβολα ο προβληματισμός στον Απόλλωνα γέρνει προς το δημιουργικό κομμάτι της ομάδας, αφού η ομάδα παρουσιάζεται να μην έχει φαντασία και να μην μπορεί να δημιουργεί φάσεις στην αντίπαλη περιοχή, όχι τόσες που να επιτρέπει στους επιθετικούς της ομάδας να σκοράρουν. Πέραν αυτού του δεδομένου, ο προπονητής της ομάδας μας δήλωσε ότι είναι πλήρως καλυμμένος από το υπάρχων ρόστερ και θα πέθαινε για αυτούς τους ποδοσφαιριστές.

Το βάρος λοιπόν γέρνει στο δημιουργικό κομμάτι στο οποίο δούλεψε αυτές τις λίγες μέρες που είχε μπροστά του ο Νταβίντ Καταλά και αντιλήφθηκε κι αυτός το πρόβλημα με την ανάπτυξη της ομάδας αλλά πρόσθεσε και το πρόβλημα της φυσικής κατάστασης. 

Ερωτηματικα βέβαια παραμένουν ως προς το ποιος ποδοσφαιριστής θα αναλάβει το δημιουργικό κομμάτι τη στιγμή που δεν υπάρχει επιτελικός μέσος στην ομάδα (ο σχεδιασμός Τσόρνιγκερ δεν προέβλεπε επιτελικό μέσο) ειδικότερα όταν η ομάδα παρατάσσεται με σχήμα τύπου 3-5-2. Οι απαντήσεις βέβαια θα δοθούν το βράδυ της Κυριακής, όταν ο αγώνας ξεκινήσει και δούμε τη συμπεριφορά των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.

Written by Πάμπος Κυριάκου