ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μεγάλη η απογοήτευση τόσο του Κόσμου όσο και της Διοίκησης για την μέχρι τώρα εικόνα και απόδοση της ομάδας μας στα πρώτα δύο επίσημα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Η ομάδα που έχτισε ο Μπογκτάν Αντόνε όχι μόνο δεν κατάφερε να πάρει βαθμούς ως όφειλε με Οθέλλο και Νέα Σαλαμίνα, δεν έπεισε με την απόδοσή της ότι θα είναι ομάδα με αξιώσεις για να διεκδικήσει είτε τον τίτλο είτε μια θέση για την Ευρώπη.

Έχοντας άπλετο χρόνο για να προγραμματιστεί και να συνθέσει ένα "καλοκουρδισμένο" ρόστερ για να είναι έτοιμο αρχές του πρωταθλήματος, η ομάδα έχει ελλείψεις τέλος του Αυγούστου και αν εξαιρέσει κανείς την Πάφο, δεν έδωσε σημαντικά φιλικά για να έχει την ομάδα έτοιμη και σε κατάσταση που να μπορεί να αντεπεξέλθει με ομάδες όπως ο Οθέλλος και η Νέα Σαλαμίνα. Για άλλο ένα παιχνίδι η ομάδα του Μπογκτάν προηγήθηκε στο σκορ και δεν έκανε σωστή διαχείριση για να κερδίσει τους αγώνες.

Με αυτά τα δεδομένα η διοίκηση θέλει μια ώρα αρχίτερα να δώσει ένα τέλος για κάτι που δεν ξεκίνησε καλά και δεν έχει καμία ελπίδα να διατηρηθεί στο μέλλον. Άλλοστε, είναι διαφορετικό να βρίσκεις έτοιμη ομάδα, πρωταθλητές με ηγέτες όπως τον Γιοβάνοβιτς, Ρομπέρζ, Ουάρντα και Πίττα κι άλλο να χρειαστείς να χτίσεις μια ομάδα έχοντας όλο το χρόνο στη διάθεσή σου και να κινδυνεύεις να χάσεις το τρένο του πρωταθλητισμού από τις πρώτες αγωνιστικές.

Written by Πάμπος Κυριάκου